Ana sayfa Dizi Fragmanları Sefirin Kızı hayranlarını kalpten yaralayacak gelişme!

Sefirin Kızı hayranlarını kalpten yaralayacak gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sefirin Kızı dizisinde Gediz’e Nare yolu kapanıyor mu? Star TV ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisinde 8.bölümde önemli gelişmeler yaşanacak. 10 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümden ilk fragman yayınlandı.

Sancar’ın Nare’nin peşinden gidişi ve kızını da bunun bahanesi olarak ortaya sürdüğü tanıtımda net bir şekilde görülüyor. Sancar, Nare’nin peşinden kızını bahane ederek gidiyor. Barselona’da da onu bulabileceğine inanıyor. Bu durum da gösteriyor ki senaristler Sancar ve Nare efsanesini bırakmayacak.

Yani, Gediz Işıklı ile Nare arasında artık bir aşk yaşanması hiç de kolay değil. Bir tarafta Sancar için dizinin başından bu yana ortaya konan baskın karakter varken, Nare ile Gediz’in aşkını kabul edebilmesinin imkansızlığı da yavaş yavaş kendini gösteriyor.

Sefirin Kızı dizisinde 8. bölüm Gediz – Nare aşkınında yolların taşla kapandığı sahneleri getireceğe benziyor. Sosyal medyada izleyicilerin ikiye bölündükleri görülmekte. Gediz – Nare aşkını isteyenlerin çoğunlukta olduğu da yorumlarda kendini hissettiriyor ama bu kolay kolay olabilecek gibi de durmuyor.

Akın’ın oyunlarının neler olacağı, Nare’nin gerçekten gidip gitmediği, Gediz’in bundan sonraki süreçte nasıl bir konumda olacağı gibi konular dizinin dikkat çeken detayları…

İşte Sefirin Kızı 8. bölüm fragmanı: