Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı’na arkadaş geliyor! Şanssız Star TV’nin bir umudu daha var!

Sefirin Kızı’na arkadaş geliyor! Şanssız Star TV’nin bir umudu daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin bu sezon dizilerden yana pek bir şansının olmadığını görüyoruz. Sezon başından bu yana 3 yapım final yaptı. Yani dizilere büyük umutlar bağlayan kanal, ne yazık ki, düşük reytinglerle final kararlarını üst üste almak zorunda kaldı.

Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in başrolündeki İyi Günde Kötü Günde dizisi sadece 6 bölüm ekranda dayanabildi. Güvercin dizisi ikinci sezonunda 3 bölüm yayınlandı ve 16. bölümüyle veda etmek zorunda kaldı. Müthiş bir kadroya sahip olan Babil dizisi ise adeta ittire ittire 20 bölüm kadar sürebildi… Sonuç olarak 2020-2021 sezonu yeni başladı sayılır ama Star TV, 3 farklı dizisine yolu gösterdi bile.

Bir tek, Pazartesi akşamları yayınlanan Sefirin Kızı dizisi kanalın yüzünü güldürüyor. Yasak Elma, Çukur ve Uyanış Büyük Selçuklu dizileri ile rekabet halindeki Sefirin Kızı’nın durumu iyi. Perşembe günü başlayan Sol Yanım’ın da kötü başlangıç yapması ve arzu edilen etkiyi de bırakmamış olması, Star TV’nin planlarını bir hayli bozacak bir gelişme.

Sefirin Kızı'na arkadaş geliyor! Şanssız Star TV'nin bir umudu daha var! 8

Ancak Sefirin Kızı gibi, başarılı olmasına kesin gözüyle bakılan bir başka dizi daha var. İşte bu yapım da Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde yer aldığı Seni Çok Bekledim dizisi… Hazırlıkları süren dizinin İstanbullu Gelin gibi, Cuma akşamlarına damga vurması bekleniyor. Burada Özcan Deniz etkisine özellikle vurgu yapılıyor.

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, dizinin kanal için bir umuda dönüştüğünü yazdı. Tabii ki, her ihtimal yaşanabilir.

Güleroğlu’nun Seni Çok Bekledim ile ilgili değerlendirmesi şöyle: “En yakın arkadaşı Şebnem’in dışında herkese mesafeli davranan ve aşktan uzak duran Ayliz ile imkânsız görünen hayallere farklı bir bakış getirmeye niyetlenen dizi, onun hayatına inanılmaz biçimde girecek olan Kadir aracılığıyla da aşkın mucizesine tanıklık ettirme iddiasında. İddianın gücünü göreceğiz neticede.

Gerçek hayat hikâyesine dayandığı söylenen öykünün genel çerçevesi böyleyken ‘Seni Çok Bekledim’ Star’ın sezon umudu olur mu? Daha önceden ekranda yerini alan ve müşterilerini çekmiş olan seçeneklerin bolluğunda… Hadi inşallah.”

Sefirin Kızı'na arkadaş geliyor! Şanssız Star TV'nin bir umudu daha var! 9