Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı’nın başrol oyuncusu iki dizide birden yer alıyor!

Sefirin Kızı’nın başrol oyuncusu iki dizide birden yer alıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin 2. bölümünü yayınladığı Sefirin Kızı dizisinin başrol oyuncularından birisi de Uraz Kaygılaroğlu… Ünlü oyuncu Gediz karakterine hayat veriyor.

Kaygılaroğlu, Sefirin Kızı’ndan önce Nilperi Şahinkaya ile birlikte youtube’da Aynen Aynen isimli diziye başlamıştı. Sonrasında diziyi BluTV satın aldı. İlk 2 sezonu yayınlanan Aynen Aynen, 3. sezonuyla Ocak ayında BluTv’de izleyicilerle buluşacak.

Uraz Kaygılaroğlu ise hem Sefirin Kızı hem de Aynen Aynen dizileri ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Sefirin Kızı'nın başrol oyuncusu iki dizide birden yer alıyor! 8

BluTV’nin sevilen dizilerinden ‘Aynen Aynen’den yeni sezon müjdesi geldi. Hayatın içinden ama bir o kadar da orijinal sevgilileri canlandıran Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya’yı buluşturan dizinin, 3. sezonu 16 Ocak’tan itibaren BluTV’de…

Sefirin Kızı'nın başrol oyuncusu iki dizide birden yer alıyor! 9

BluTV, özgün içeriklerini diziseverlerle buluşturmaya tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda 2. sezonu ile BluTV’ye transfer olan ‘Aynen Aynen’ dizisiyeni sezonu ile dijital platformda sevenleri ile buluşmaya devam edecek. Yapımcılığını Games Medya’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yunus Ozan Korkut’un oturduğu dizinin başrollerinde genç kuşağın sevilen oyuncuları Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya rol alıyor.

Kadın-erkek ilişkilerini, Nil ve Emir’in eğlenceli hikayeleri üstünden masaya yatıran dizi, ikilinin kahkaha dolu anlarını seyircilerle buluşturacağı 3. sezonuyla 16 Ocak’tan itibaren sadece BluTV’de…