Ana sayfa Dizi Haberleri Seksenler 2. yeni bölümde Sinan mahalleye geri dönüyor!

Seksenler 2. yeni bölümde Sinan mahalleye geri dönüyor!

tarafından ker_def

TRT 1’in fenomen dizisi “Seksenler” bugün saat 20. 00’de ikinci bölümüyle ekranlara geliyor. Cuma günü yayınlanan ilk bölüm milli maçın öncesine denk gelmiş ve reytinglerde de ciddi bir başarı sağlanmıştı. ikinci bölümde yine bugün Türkiye – Fransa maçı öncesinde yayınlanacak ve reytinglerin de iyi gelmesi bekleniyor. Yapımcılığını Birol Güven’in, senaryosunu Birol Güven ve MinT yazar ekibinin üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Bora Tekay’ın oturduğu sevilen dizi “Seksenler” hafta içi her gün ekrana gelecek.

Mahalle duygusu, yardımlaşma, dayanışma, aile bireylerinin birbirlerine olan sevgisini aynı sıcaklığıyla yansıtan Seksenler’in ikinci bölümünde neler olacak? İşte detaylar:

Şahin’in gece yarısı mahallede karşılaştığı kişinin, Bahtiyar’ın kardeşi Sinan olduğu ortaya çıkar. Bahtiyar, Sinan’ı memlekette çalışıyor zannederken, Sinan mahalleye geri dönmüştür. Ahmet ve Şahin, Sinan’ı saklamaya çalışırlar çünkü Bahtiyar onu görürse çok kızacaktır. Bu konuda Fehmi’den de yardım alamayan hatta Sinan’ın mahalleye geri döndüğünü en çok Fehmi’den gizlemeye çalışan Ahmet’in işi daha da zorlaşır. Çünkü Fehmi, Sinan’ı görür görmez, Bahtiyar’a gerçeği söyleyecektir.

Ahmet, tam gerçeği açıklamaya karar vermişken Bahtiyar’a memleketten haber gelir. Sinan’ın işe gitmediğini öğrenen Bahtiyar küplere biner. Üzerine Bahtiyar’ı sinirlendirecek birçok gelişme olunca Ahmet, mecburen Sinan’ı eve götürür. Sinan Fehmi’den gizli bir şekilde evde saklanır. Rukiye, Gülden, Nazlı iş birliğinde Sinan’ı saklamaya çalışan aile birçok kez Fehmi’ye karşı zor
durumda kalır. Akşam yemeğinde Fehmi’nin yemek için sabırsızlandığı tavuk, Sinan tarafından yenince evde işler arap saçına döner. Fehmi, tavuğun kimin tarafından yendiğinin peşine düşünce ortalık karışır! Fehmi Sinan’ı yakalayacak mıdır?

Öte yandan Rıza amir, Bekir’in tüm engellerine rağmen inşaata girer. Rıza Çınaraltı mahallesine ne inşa edildiğini öğrenir. Nazlı herkesten gizlice mektuplaşmaya devam etmektedir. Şahin, Nazlı’nın kiminle mektuplaştığını öğrenmek için, Nazlı’nın posta kutusuna attığı mektubu almaya çalışır.

Gündelik hayatı anlatan, bugünlerde kaybolmak üzere olan değerleri eskiden olduğu gibi kayıt altına almaya devam eden Seksenlerin kadrosunda; Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Conka, Ayşe Tolga, Kemal Kuruçay, Tolunay Donat, Hakan Bulut, Betül Berk, Suzan Kardeş, Berat Yenilmez, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Necmi Yapıcı, Özlem Balcı, Hacı Ali Konuk, Onur Dilber, Faruk Sofuoğlu, Ali Fuat Pekzeren, Aşkın Şenol, Osman Büyükercan ve sürpriz isimler yer alıyor.