Ana sayfa Dizi Haberleri Seksenler ve Doksanlar dizisi yapıldı ama 2000’lerin dizisi yapılabilir mi?

Seksenler ve Doksanlar dizisi yapıldı ama 2000’lerin dizisi yapılabilir mi?

tarafından ker_def

Birol Güven imzalı Seksenler dizisi uzun süre ekranda yer almıştı. Ardından Doksanlar dizisi de geldi. Ancak 2000’ler dizisini kimse konuşmadı…

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, 360 televizyonunda Seksenler dizisinin 24 Ocak kararlarını işleyen bölümüne denk gelince köşesinden 2000’lerin dizisinin ne zaman yapılabileceğini yorumladı.

2042 yılında 2000’ler dizisinin çekilebileceği öngörüsünde bulunan Koloğlu, şöyle yazdı:

2000’LERİN DİZİSİ ÇEKİLECEK Mİ?

80’lerde, siyasi ve ekonomik kararlar, gündelik yaşamımızı çok etkilemişti. Müziğiyle, giyimiyle ve yaşam biçimiyle kendine has bir hali vardı o senelerin… Dizisi yapıldı ‘Seksenler’ ve pek bir tuttu.

Tekrarları 360 ‘ta ekrana geliyor. Salı akşamı ev ahalisi buraya takıldı. Belçika-Japonya maçında, 2-0 Japonya galipken, sonuç 2-2’ye gelmişti. “Yahu 2-0’dan da maç verilir mi?” diyerek kızmıştım.

Seksenler ve Doksanlar dizisi yapıldı ama 2000'lerin dizisi yapılabilir mi? 7

SEKSENLER DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Eşime, “Geç istersen 360’a” dedim. Tam da 24 Ocak kararlarının açıklandığı görüntüler vardı. ‘Her şeye zam gelmiş’ haberleri, mark’ın 29 TL’den 47 TL’ye fırladığı’ yıllar… Ahmet (Şoray Uzun) işsiz kalıyor, Fehmi (Rasim Öztekin) mark borçlusu dibe vurmuş… Ev ahalisi, “Acaba 2000’li yılların da dizisi çekilir mi?” diye sordu. “En az 80’ler kadar ve hatta ondan daha ilginç zamanlar geçiriyoruz. Hikayesi de bol, acaba ne zaman, kim çeker?” diye de eklediler. ‘Seksenler’, 2012’de çekildi. Yani bu hikayeleri, 42 yıl sonra bir dizide izler olduk. Bu durumda 2042 müsait olabilir. Ben yaşarsam, takriben 86 yaşındayım. Kendimde olur muyum bilemedim. Torun torba izler artık! Acaba onlar hangi ruh halindeler?