Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinde çaresizlik sonunda bunu da yaptırdı!

Yasak Elma dizisinde çaresizlik sonunda bunu da yaptırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Yasak Elma, başarılı performansı ile güçlü çıkışını sürdürüyor. 4. sezonunda da hikayesinde değişiklik yaparak, geçen sezon olduğu gibi reytingleri patlatan dizide önemli gelişmeler de yaşanıyor. 85. bölümde 5 karakterin ayrılması ve hemen sonrasında da 3 yeni ismin diziye katılması ile hareketlenen senaryoda, daha önce olmaz denilen şeyler olmaya başladı.

4. sezona başladığında Ender ve Yıldız işbirliğinin bozulmasından sonra senaristler hikayede çok farklı bir noktaya kısa sürede geldi. Daha önce Yıldız, Şahika ve Ender karakterlerinin birlik olacakları, birlikte hareket edeceklerini düşünmek bile pek mümkün değildi.

Ancak senaristler Halit’in ölümünde parmağı olan bu 3 karakteri çaresiz kaldıkları noktada buluşturdu ve artık onlar 3 silahşörler gibi, suçlarını gizlemek adına birlikte hareket etmek durumundalar.

Halit’i ölüme götüren tartışmada rolleri bulunan bu 3’lünün şimdiki hedefinde ise, kendilerini tehdit eden kişiyi bulmak var. İçeriden bu işin tezgah edildiğini düşünen Yıldız, Ender ve Şahika bir plan yaparak bu kişiyi bulmaya koyuldu.

“Bu 3’lüye bayıldık” diye yorum bırakan bazı izleyiciler, senaryonun geldiği noktadan memnun olduklarını ifade ediyor. Bir başka izleyici ise, telefon ile mesaj atan kişiye yönelik olarak, “Bu üçlüyü bir araya getirmeyecektin” diyerek espri yaptı.

7 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 8. yeni bölümde izleyiciler için büyük sürpriz var. Fragmandan da bunu anlayabilirsiniz. İşte 88. bölüm 1. fragmanı: