Ana sayfa Sosyal Medya Selin Şekerci de projeye katıldı! Hazal Kaya delirecek gibi!

Selin Şekerci de projeye katıldı! Hazal Kaya delirecek gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Medyapım tarafından hazırlanmakta olan Aslı Kızmaz’ın “Benden Ne Olur” isimli romanından yine aynı isimle uyarlanan film projesinde yeni gelişmeler var.

Hazal Kaya’nın ilk başrol oyuncusu olduğu geçtiğimiz ay açıklanmıştı. Ardından Onur Tuna’nın Hazal Kaya ile partner olduğu ortaya çıktı. Ardından ise üst üste yeni isimler gündeme geldi.

Cem Belevi, Nur Fettahoğlu ve son olarak da Selin Şekerci’nin projeye katıldığı duyuruldu. Medyapım’ın instagram hesabından Selin Şekerci için yapılan duyuruda şöyle yazıldı:

“Tanıştıralım… Sertab Bal (Hazal Kaya)’ ın gözü kara arkadaşı Masal (Selin Şekerci). Aslı T. Kızmaz ‘ın “Benden Ne olur” kitabından uyarlanan filmimizin “Masal”ı Selin Şekerci oldu.”

Selin Şekerci de projeye katıldı! Hazal Kaya delirecek gibi! 9

Ünlü oyuncu da bu paylaşımı instagram hesabından repost etti ve duygularını da şu sözlerle aktardı: Hola! MASAL ile yuvaya dönüş Medyapım! Kitabı ilk okuyanlardan biri olarak canım Hazal Kaya ile yeniden yol arkadaşlığında, canım Aslı Kızmaz ile beraber start çizgisindeyiz.”

Hazal Kaya, arkadaşına şu mesajla yanıt verdi: “Aşırı mutluyum, delireceğim. Çok güzel olacak çok.”

Selin Şekerci de projeye katıldı! Hazal Kaya delirecek gibi! 10

Dün de yine Medyapım tarafından Nur Fettahoğlu duyurusu yapılmıştı.

Hazal Kaya, ise Nur Fettahoğlu ile abla kardeş rolünde yer almak istediğini belirten yorumuyla dikkat çekmişti.

Selin Şekerci de projeye katıldı! Hazal Kaya delirecek gibi! 11