Ana sayfa Sosyal Medya Selin Şekerci ve Furkan Andıç büyük bir talihsizlik yaşadı!

Selin Şekerci ve Furkan Andıç büyük bir talihsizlik yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Furkan Andıç ile Selin Şekerci instagram canlı yayınında buluştu. İkilinin hayranları uzun süredir birlikte proje yapmasını bekliyor. 2014 yılında yayınlanan Kaçak Gelinler dizisinin ardından sürekli benzer istekler aldıklarını söyleyen Selin Şekerci, bir projeleri olduğunu ilk kez açıkladı.

“Beraber dizi çekecek misiniz?” şeklindeki bir soruya yanıt veren Selin Şekerci, bir dizi projesi değil ama sinema filmi projelerinin olduğunu açıkladı. Furkan Andıç’ın kendisine sürekli birlikte bir şeyler yapmayı teklif ettiğini anlatan Selin Şekerci, hayranlarının yeniden dizide buluşmalarını istediğini hatırlattı.

Şekerci, “İnşallah bir gün yapacağız. Biz uygun proje olsun diye bekledik. Kaçak Gelinler’den hemen sonra öyle bir şey yapmak istemedik, ara soğusun diye. Sonra beraber bir şeyler yapmaya karar verdik. Sonra beraber dizi bile çekebilirdik ama mücbir sebeplerden olmadı” diyerek bir dizi projesinin yakında gerçekleşmeyeceğini belirtti.

Ancak iki ünlü isim, koronavirüs pandemisi öncesinde birlikte sinema filmi yapmak için anlaşmış. Selin Şekerci, “Beraber bir şey yapacağız. Yine mücbir sebeplerden ötürü onun biraz zamanı var. Furkan ile bir sinema projemiz vardı. Tam bunun çalışmalarına başlamıştık ki, korona baş gösterdi. Takdir edersiniz ki bu salgın ile birlikte sinemada filmi yapmak olacak iş değil. Onu ileri bir tarihe erteledik” dedi.

Furkan Andıç da sinema projesini mutlaka yapacaklarını ifade etti.