Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Furkan Andıç için 2020 yılı harika geçiyor!

Furkan Andıç için 2020 yılı harika geçiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019 yılında Her Yerde Sen dizisinde başrolde yer alan Furkan Andıç, başarılı bir performans sergilemişti. Oyuncu, Aralık ayında final yapan dizinin ardından dinlenmeye çekildi.

2020 yılının kendisi için çok iyi geçtiğini anlatan Furkan Andıç, yakın arkadaşı Selin Şekerci ile instagram canlı yayınında buluştu. Koronavirüs günlerinin kendisi için büyük şans olduğunu ifade eden Furkan Andıç, gezdiğini ve eğlenmek için fırsat bulduğunu ifade etti.

Oyuncu, “Korona günlerinde şanslıydım. Burada vaka sayısı çok değildi, 100’e bile ulaşmamıştı. Güzel geçti. Çıktım gittim. Bir arkadaşımızın çalıştığı otel kapalıydı. ‘Ben geliyorum açar mısın ?’dedim. Oteli açtı. İzmir’e gittim. İzmir’de iken de şehirler arası yasak geldi” diye konuştu. Şehirler arası geçiş yasağının gelmesi ile İzmir’de kalmak durumunda olan Furkan Andıç, halinden memnun.

Oyuncu, “2019 yılına girerken demiştim; ‘bu yıl değil, 2020 benim senem olacak’ diye. Hakikaten de öyle oldu. Güzel başladı. Kendime güzel vakit ayırdım” ifadelerini kullandı. Furkan Andıç, 2020 yılı için yeni bir dizi projesine de başlıyor.

Çatı Katı isimli proje ile anlaşan oyuncu, çekimlere 10 Haziran’da başlayacaklarını açıkladı.