Ana sayfa Kadın Haberleri Selin Şekerci yeni sevgilisi ile karantinada uzun süre yan yana kalamadı!

Selin Şekerci yeni sevgilisi ile karantinada uzun süre yan yana kalamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs salgını nedeniyle evinde kendisini karantinaya aldığını söyleyen ünlü oyuncu Selin Şekerci, Alican Yücesoy ile instagram canlı yayınında buluştu. 25 gündür evinde kendisini karantinaya aldığını anlatan Şekerci, “Bakkala bile gitmiyorum ben, o delilerdenim. Yalnız başımayım” dedi.

Karantinanın bir bölümünü erkek arkadaşı ile geçirdiğini ifade eden Selin Şekerci, özel alan yaratmak adına sevgilisi ile ayrı düştüklerini belirtti. 2019 Yılının Eylül ayında Caner Cindoruk ile aşkını bitiren Şekerci’nin Mart ayında yönetmen Murat Can Oğuz ile aşk yaşamaya başladığı magazin gündemine düşmüştü.

Selin Şekerci yeni sevgilisi ile karantinada uzun süre yan yana kalamadı! 7

Alican Yücesoy, böyle dönemlerde çiftlerin birbirlerine anlayış gösterip kendilerini strelize etmelerinin ilişkilerde sınıf atlamak olduğunu ifade etti. Şekerci ise “O bende hep vardı.Aynı evin içinde o yaratılıyor bir şekilde de…Şimdi bu karantina sürecinde şey oluyor, bizimki de yeni falan…” diyerek fazla detay vermek istemedi.

Geçtiğimiz yıl birçok ödülü üst üste alan Alican Ulusoy, “Birçok insanın hakkını yediğimi düşünüyorum” diye konuştu. Şekerci ise “Olur mu öyle şey, yetenekli bir aktörümüzsün” yanıtını verdi. Videodan detayları izleyebilirsiniz.