Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Alican Yücesoy’dan başına bela getirecek istek!

Alican Yücesoy’dan başına bela getirecek istek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alican Yücesoy, instagram hesabı üzerinden ünlü arkadaşları ile sohbet içerikli canlı yayınlar yapıyor. Oyuncu, en son Selin Şekerci’yi konuk etti ve hoş bir sohbet yaşandı.

Yücesoy, hayranlarının kendisinden neden politik görüşlerini ortaya koyan tavırlar takınmadığını sordu. Yücesoy ise bu konuyu mesleğinden örnek vererek, zaten sahnede bu tavırda oyunlar sergilediğini hatırlattı.

Yücesoy, “Ben hep başka türlü tiyatro yaptım. Objektif bir tiyatro yaptım. Ben mesleğim ile bunların hepsini ifade edebildiğimi düşünüyorum. Fazlasıyla, yeterince hatta.Başımı belaya sokacak kadar yaptım bu işleri. O yüzden burada birlikte iyi vakit geçirelim. Evde geçirelim süreyi birlikte iyi geçirelim. O yüzden yapıyorum bu yayını” diye konuştu.

Şekerci ile Yücesoy’un instagram sohbetleri de bir hayli sıcak havada geçti. Mavi gömlekleriyle dikkat çeken oyuncu, bu rengin kendisine çok yakıştığını gözleri ile uyumlu olduğunu söyleyenlerin olduğunu belirterek, “Hep beni kandırdılar” dedi. Yücesoy, kıyafet konusunda Şekerci’nin de tavsiyesini aldı.