Ana sayfa Dizi Haberleri Selma Ergeç’in Atiye dizisinde hangi rolde oynayacağı ortaya çıktı!

Selma Ergeç’in Atiye dizisinde hangi rolde oynayacağı ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Selma Ergeç, Netflix’in Atiye dizisinin 3. sezonunda yer alacak.

Özellikle Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynadığı Hatice Sultan karakterinin ardından akıllara iyice kazınan oyuncu, aslında 2000 yılından beri oyunculuk yapıyor.

İlk olarak ‘Böyle mi Olacaktı?’ isimli diziyle ekranlara gelmişti. Daha sonra Yarım Elma dizisinde rol aldı. Şöhret, Sis ve Gece, Asi gibi yapımlarda yer aldı ama Muhteşem Yüzyıl, onun daha büyük kitlelere ulaştığı bir proje oldu.

Gönül İşleri dizisinin ardından ise Vatanım Sensin ile ekrandaydı.

2015 yılında evlenen oyuncu, 2016’nın Nisan ayında ise kızı Yasmin’i dünyaya getirmişti.

Vatanım Sensin’den sonra ekranda yer almayan oyuncu, BluTV’nin Yaşamayanlar isimli dizisinde oynadı.

Hayranları, takipçileri onu bir televizyon dizisinde görmek istiyor ancak Selma Ergeç şu sıralar Netflix’in Atiye dizisi ile anlaştı.

Oyuncu yeni sezonda tv dizisi ile ekrana döner mi bilinmez ama hayranları onu şimdilik Atiye’de izleyecekler.

Atiye’nin bir süre önce 3. sezon çekimleri başlamıştı. Dizinin yeni sezonunda yeni karakterler de dahil olacak.

Bu karakterlerden birisini de Selma Ergeç canlandırıyor.

Ergeç dizide Göbeklitepe’de gizemli bir cam ustası olan Umut karakterini oynayacak.

Şimdiden merak konusu olan karakterle ilgili başka bir bilgi yok ama Selma Ergeç’in hayranları en azından oyuncuyu yeni bir yapımda görme imkanı bulacak…

Bu arada diziye çocuk oyuncu Lara Tonka da katılıyor. Tonka dizide Atiye ve Erhan’ın kaderlerini değiştirecek Aden’i canlandıracak.

Selma Ergeç'in Atiye dizisinde hangi rolde oynayacağı ortaya çıktı! 7

Başrollerini Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün paylaştığı kadrosunda Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Tim Seyfi, Civan Canova, Meral Çetinkaya ve 2. Sezonda kadroya dahil olan Senan Kara gibi birbirinden değerli isimlerin yer aldığı Atiye’nin 3. sezon konusu ise şöyle;

Bu güne kadar çıktıkları yolculuklarda kendilerini keşfetmeyi başaran Atiye (Beren Saat) ve Erhan’ı (Mehmet Günsür) şimdi çok daha zor bir serüven bekliyor. Geçmişlerine ait tüm sırlara sahip küçük bir kız çocuğu beklenmedik bir şekilde hayatlarına girer.

Bu gizemli kızın rehberliğinde yeni bir maceraya atılan Atiye ve Erhan geçmiş ve geleceğin tüm sırlarını birlikte çözmeye çalışacaklar. 3. sezonda Atiye’nin soyunun izleri, bizi Göbeklitepe’nin sırrına götürecek ve bu sır dünyanın geleceğini belirleyecek…