Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz 22. bölümde neler oldu? Yeni sezonda şok eden sahneler!

Sen Anlat Karadeniz 22. bölümde neler oldu? Yeni sezonda şok eden sahneler!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Sen Anlat Karadeniz dizisi, aksiyonu bol ve şaşırtan gelişmelerin yaşandığı bir bölümle dün akşam sezona başladı.

Ulaş Tuna Astepe ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde oynadıkları dizinin 22. bölümü heyecanlı anlara sahne oldu.

Sezon finalinde, üstüne ağırlık bağlanıp el ve ayakları da bağlandıktan sonra denize itilen Tahir’in nasıl kurtulacağı büyük merak konusuydu.

Dizinin yeni sezon fragmanlarından da tahmin edildiği gibi, Tahir suyun altında baş yerinden parmağını çıkarıp iplerini çözdü ve yüzeye çıkmayı başardı.

Gemide Vedat ve çocuklarla kalan Nefes, şok içinde kaldı ve Tahir’in sudan çıkmasını bekledi. Tahir’i suyun üstünde görünce hemen bir plan kurmaya başladı ve Vedat’ı ona göndereceğini söyleyip beklemesini istedi.

Vedat’la olmayı kabul etmiş gibi davranan Nefes bu arada Mustafa’yı hapisten kurtarmak için Vedat’ın itirafçı olmasını sağladı. Vedat, suçu işleyen kişinin Rüstem olduğunu, delil olan gömleği sakladığı yeri de polise ihbar edince, Nefes, bu kez ‘Ben Tahirsiz yaşayamam’ diyerek kendisini Vedat’la birlikte kendisini denize attı.

Sen Anlat Karadeniz 22. bölümde neler oldu? Yeni sezonda şok eden sahneler! 9

Tahir ve Vedat denizde uzun bir boğuşma yaşarken, Vedat’ın adamları gelince işler değişti. Bu arada gemide çocuklar Ali’yi bulmuş ve ellerini çözmeyi başarmıştı. Ancak Vedat ve adamlarının eline düşen Tahir ve Ali, botla kaçmaya çalışan ve çocuklarla Nefes’i de götürmek isteyen Vedat’ı yine alt ettiler. Adamları etkisiz hale getirdikten sonra Tahir, suyun içinde Vedat’la boğuşmaya başladı. O sırada Vedat’ın kafası botun pervanesine değdi ve suyun içinde kayboldu.

Vedat hain planlarını kuruyor Kaleliler’in üstüne…

Herkes onun öldüğünü zannedip mutlu ve yeni hayatlarına yelken açarken Vedat, bir şekilde ayakları felç olmuş ama kurtulmuş olarak görüldü.

Yine planını kuran Vedat, bu kez daha büyük bir intikamla gelmek için yanına güçlü bir mafya babası olan Fikret’i de aldı ve intikam planlarını hayata geçirmek için zaman bekledi. Bu arada felç olan ayağını düzeltmek için de çabalıyordu.

Mustafa hapisten çıkmış, Asiye’nin de hamile olduğu öğrenilmişti. Aile, mutlu, huzurlu, Vedat’ın öldüğünü düşünerek rahat bir hayat sürmeye başlamıştı.

Nefes de Tahir’e daha da alışmaya ve ona yakınlaşmaya başlamış, Yiğit çok mutlu, ev halkı günlük didişmeleriyle uğraşıyordu. Hatta Nefes ve Tahir çarşıda rahat rahat dolaşıp geziyor, Yiğit’e bir sünnet düğünü bile yapmayı düşünüyorlardı.

Ancak Vedat, hain planları için gün sayıyordu. Cemil, hala Vedat’la işbirliği yapmanın peşinde ve kızı Nazar’ı da onun kocası olduğunu söyleyip döndüğünde onunla gitmesi için ikna etmeye çalışıyordu.

Bu arada Vedat, Asiye’nin hamile olduğunu da öğrenmiş, onu da planları arasına almıştı.

İntikam günü geldi ve Vedat Fikret’i Mustafa’nın bürosuna gönderdi. O sırada Asiye evde bahçede oturuyordu. Kapıya gelen adamları görünce, ne istediklerini sormak için onlara yaklaştı ve o anda Mustafa’nın ofisinde olan mafya babası Fikret, duvarda eski bir fotoğrafa bakakaldı.
Sen Anlat Karadeniz 22. bölümde neler oldu? Yeni sezonda şok eden sahneler! 10

Bir başka sahneye dönüldü ve Vedat elinde bir fotoğrafa bakarak haince gülümsüyordu.

Dizinin en büyük sürprizi  Ceylan oldu…

Bölüm finalinde Vedat, elinde Tahir-Nefes ve Yiğit’in fotoğrafına bakarak Nefes’in Ceylan’a iyice yaklaşması, ısınması, onu bağrına basması, kendi çocuğu olduğunu düşünmesi için beklediğini ve acı gerçeği, onun kendi kızı olmadığını daha sonra söyleyeceğini anlatınca, her şey ortaya çıktı.

Yiğit’in Ceylan’ın kardeşi olduğunu kimseye söylememesini istemişti Nefes ve kimse bilmiyordu.

Bu sırada Berrak’la evde kalan Ceylan’a karşı annelik duyguları hissetmediğini anlattı Tahir’e. Nefes, Ceylan’a yakınlaşamıyor, onu bağrına basamıyordu. Ceylan, pek çok izleyicinin de tahmin ettiği gibi Nefes’in kızı değildi. Bu da Vedat’ın bir oyunuydu.

Sen Anlat Karadeniz 22. bölümde neler oldu? Yeni sezonda şok eden sahneler! 11
Vedat elindeki fotoğrafı yırtıp ateşe atıp yaktı ve dizi final yaptı.

23. bölüm tanıtımı da hemen arkasından geldi ve Asiye’nin Vedat’ın eline geçtiği görüldü… Eve giren adamları Asiye ve Nefes’i esir alıyor. Saniye elindeki tüfeği ateşliyor ama ne olduğu anlaşılamıyor. Nefes, gözleri yaşlı Tahir’i arayıp Asiye’yi götürdüklerini anlatıyor. Vedat bu kez Nefes ve Tahir’i almak yerine, aileyi darmaduman etmeye kararlı anlaşılan. Kaleliler’i en hassas yerlerinden vurmaya çabalayacak gibi görünüyor.

Heyecanlı bir bölüm gelecek hafta izleyiciyi bekliyor.

İşte 23. bölüm tanıtımı: