Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Anlat Karadeniz 51. bölüm 2. fragmanında cenaze kalkıyor, Mustafa’nın cenazesi mi?

Sen Anlat Karadeniz 51. bölüm 2. fragmanında cenaze kalkıyor, Mustafa’nın cenazesi mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisinin 8 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.45’te ekrana gelecek olan 51. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu,Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor.

Özellikle de Sinan Tuzcu’nun canlandırdığı Mustafa karakterine ne olduğu konusunda bir netlik yok. 51. bölüm 2. fragmanında cenaze kalkıyor ama bu Mustafa’nın cenazesi mi belli değil. Tahir bir kez daha Genco ile karşı karşıya geliyor ve yakasına yapışıyor. Genco’nun kızı Hazan da babasına “Onların gemisini sen mi batırdın?” diye sorguya çekiyor. Ancak Tahir’i şoke eden bir olay yaşanıyor. Yan Gazlardan Murat, Genco’nun yanında… Videodan diziden yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin geçen hafta ekrana gelen 50. bölümünde neler olmuştu?

“Hakkını helal et!”

Vedat’ın gönderdiği videoyu izleyen Nefes ultrasona girer. Her şeyin yolunda olduğunu öğrenince derin bir nefes alırlar. Şimdi Nefes için vakit hamileliğin tadını çıkarma vaktidir.

Murat, Mustafa’ya olan öfkesiyle yanlış kişilerle yakınlık kurar. Toyluğu ve hırsı yüzünden gözleri körleşen Murat, düşmanın eline tüm hayatını kökünden değiştirmeye yetecek bir koz verdiğinin farkında bile değildir.

Mustafa onu bekleyen felaketi hissetmiş gibi, gemiye çıkmadan önce herkesten helallik alır. Kaleli Bir Karadeniz’in karanlık sularına gömülürken, Asiye Mustafa’yı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır.