Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Anlat Karadeniz 53. bölüm sezon finalinde Nefes bebeğini kaybedecek mi?

Sen Anlat Karadeniz 53. bölüm sezon finalinde Nefes bebeğini kaybedecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisinin 2. sezonunun finali 29 Mayıs Çarşamba akşamı izleyicilerle atv ekranında buluşacak. Dizinin sezon finalinde neler yaşanacağı ile ilgili ilk bilgiler gelmeye devam ediyor. 53. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Genco, Nefes’i hedef tahtasına oturtmuş ve onunla hesaplaşmayı planlıyor. Nefes’i kaçıran Genco, ona aynı Vedat gibi kötü davranıyor. Tahir ve Nefes’in mutlu anları bozuluyor. Nefes’in dış gebeliği var ve acilen hasteneye gitmesi lazım. Genco ise Nefes’in bebeğini kaybetmesini istiyor.

Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Öykü Gürman ve Sinan Tuzcu’nun başrollerinde yer aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisinde Uğur Çavuşoğlu’nun canlandırdığı Genco karakteri dizinin sezon finaline damgasını vuracak.

Nefes’e ne olacağ, Tahir’in Genco’ya ne yapacağı ise merakla bekleniyor. Videodan 53. bölüm sezon finali 2. fragmanını izleyebilirsiniz.

Sen Anlat Karadeniz 52. bölümde neler oldu?

Nefes, Melek ve Genco’yu bir arada görünce genç kızın hayatında ters giden bir şeyler olduğunu sezinler. Nefes, Melek’e neler olduğunu öğrenmek için harekete geçerken, Melek’in kaçışının bedelini Nilüfer öder.

Tahir, Murat’ı içine bulaştığı beladan kurtarmak isterken onu daha büyük bir uçuruma yuvarladığının farkında değildir. Öfkesine hakim olamayan Tahir, Murat’ı tamamen kaybedecektir.

Nefes kendisi gibi zulme uğramış kadınlara umut olmak, nefes olmak için radyo programına çıkar. Melek’in Nefes’e ulaşmaya çalıştığını gören Genco onu alıkoyarken, Melek’in direnişi Genco’nun yanacağı cehennemin fitilini ateşler.