Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz, bir rekorun daha sahibi oldu! İşte 2018’de Google’da en çok aranan diziler…

Sen Anlat Karadeniz, bir rekorun daha sahibi oldu! İşte 2018’de Google’da en çok aranan diziler…

tarafından zk zk
Atv ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Ulaş Tuna Astepe ile İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı Sen Anlat Karadeniz, gündemden düşmüyor.

Dizi başladığı günden beri büyük ilgi görürken, reytingleriyle de izleyenlerin ve kanalın yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Yurtdışındaki fuarlarda da büyük ilgi gören Sen Anlat Karadeniz, bir listeye daha adını yazdırdı.

Google, 2018 yılının Türkiye’de ve dünyada yükselen ve en çok aranan trendleri listeledi. Dizi klasmanında en çok aranan Atv’nin Sen Anlat Karadeniz’i oldu.

Sen Anlat Karadeniz, bir rekorun daha sahibi oldu! İşte 2018'de Google'da en çok aranan diziler... 7

2018 yılında Google’da yükselen aramalar listesi açıklandı. Türkiye genel arama sıralamasında ilk sırada ‘Dolar’ yer alırken, isim aramalarında bu yıl uçak kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran ilk sıradaydı. Atv ekranlarında yayınlandığı günden beri Çarşamba günlerini kasıp kavuran Sen Anlat Karadeniz ise, dizi kategorisinde listenin ilk sırasında yer aldı.

Türkiye’de 2018’de Yükselen Aramalar – Dizi kategorisinde ise ekranlarda yayınlandığı günden itibaren hem izleyenleri hem sosyal medyayı çemberine alan ‘Sen Anlat Karadeniz’ dizisi ilk sırada yer aldı. Diziyi, 2. sıradaki Çukur takip ederken, 3. sırada en çok aranan ‘Ufak Tefek Cinayetler oldu. İşte tüm liste…

Paylaş Tweetle Öne Çıkar 37

Türkiye’de 2018’de Yükselen Genel Aramalar:

Türkiye’de 2018’de Yükselen Aramalar – Diziler
1 – Sen Anlat Karadeniz
2 – Çukur
3 – Ufak Tefek Cinayetler
4 – Bir Zamanlar Çukurova
5 – Erkenci Kuş
6 – Jet Sosyete
7 – Avlu