Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bircan Bali, Şebnem Schaefer’e öyle sözler söyledi ki olay olur!

Bircan Bali, Şebnem Schaefer’e öyle sözler söyledi ki olay olur!

tarafından zk zk

Bir kaç gün önce eski nişanlısı tarafından ölümle tehdit edildiği haberleriyle gündeme gelen Model-Manken Şebnem Schaefer ile ilgili, Bircan Bali’den sert sözler geldi.

Beyaz TV kanalında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Bircan Bali, Schaefer ile ilgili sözleriyle çok konuşulacak!

Bali, daha önce eski sevgilileri Şenol ipek ve Özcan Deniz’in biseksüel olduğunu iddia eden ve bu zamana kadar hiç cinsel birliktelik yaşamadığını söyleyen Şebnem Schaefer için açtı ağzını yumdu gözünü.

Bali, “Biliyorsunuz Şebnem Schaefer benim eski eşimin (Şenol İpek) nişanlısıydı. Hiç cinsel birlikteliği olmadığını söylüyor. Aynen Şebnem yedik bizde. Salak mı sanıyorsunuz insanları?” diyerek küplere bindi. Bali ardından Schafer’in eski nişanlısı Murat Kadıoğlu tarafından ölüm tehditi aldığı iddialarına da değindi.

Bircan Bali, Şebnem Schaefer'e öyle sözler söyledi ki olay olur! 7

Ünlü sunucu, Çağlayan Adliyesine gidip Kadıoğlu için suç duyurusunda bulunan Schaefer için, “Bu konuda tabii ki yanındayız. Böyle bir şey varsa şikayetçi olarak çok doğru bir şey yapmış” dedi ama sapla samanı ayırmak gerektiğini de vurguladı. Yıllar önce Özcan Deniz ve Şenol İpek için yaptığı açıklamaların çok yersiz olduğunu belirten Bali, burada da bir erkeğe şiddet olduğunu dile getirdi.

Son sevgilisi İlhan Doğan’dan olaylı bir şekilde ayrılan Şebnem Schaefer’ın eski sevgilileri Özcan Deniz ve Şenol İpek için “biseksüel” demesi ortalığı karıştırmıştı.

Özcan Deniz, Şebnem Schaefer’ın açıklamalarıyla ilgili, “Herkes benim cinselliğime takmış durumda. Benim öyle olmamı istiyorlar gibi bir hava var. Öyle değilim, daha önce de bunu çok kez söyledim. Ama ortaya çıkıp da bazı kesimleri üzmek istemem. Sonuçta bir sürü entelektüel gay var. Saygımdan susuyorum” demiş ve Schaefer ile mahkemede hesaplaşacaklarını söylemişti.

Şebnem Schaefer şimdilerde ise eski nişanlısı Murat Kadıoğlu’nun kendisini ölümle tehdit ettiği iddialarıyla gündemde. Shaefer’ın, “Almanya’ya gitsem de ondan kurtulamadım. Bana ‘Sonun geldi’ diye mesajlar atıyor” diyerek Çağlayan Adliyesine gidip şikayetçi olduğu öğrenildi.