Ana sayfa Sosyal Medya Sen Anlat Karadeniz bitti, SAK Fandom’un Osman Sınav öfkesi bitmedi

Sen Anlat Karadeniz bitti, SAK Fandom’un Osman Sınav öfkesi bitmedi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Sen Anlat Karadeniz’in yapımcısı Osman Sınav’ın yeni dizisi ortaya çıkmadan eleştiri aldı! Sen Anlat Karadeniz dizisiyle atv ekranında ilk sezon büyük başarı kazanan ünlü yönetmen ve yapımcı Osman Sınav, 2. sezonda izleyicilerin eleştirilerine kulak tıkamış ve 3.sezonun daha başlarında ise yapımın final yapmasına engel olamamıştı.

Osman Sınav’ıın daha Sen Anlat Karadeniz devam ederken ortaya attığı ve uzun yıllardır da aklında olan bir dizi projesi vardı. Şimdilerde bu dizi hakkında detaylar ortaya çıkmaya başladı. Sınav’ın “Gel Dese Aşk” isimli yeni dizisinin hazırlıklarına 1 yıldır ciddi ciddi devam ettiği de biliniyor.

Dizinin hikayesi Rahşan Çiğdem İnan ve Ayşe Bengi’ye emanet edildi.

40 yaşın üzerinde, evli, çocuk sahibi, oldukça zengin iş insanının, gönlünü genç bir kıza kaptırmasından sonra içine düştüğü ikilemi anlatacak olan Gel Dese Aşk dizisinin konusu ortaya çıkınca twitter’da eleştiri dalgası da hemen kendini gösterdi.

Sen Anlat Karadeniz bitti, SAK Fandom'un Osman Sınav öfkesi bitmedi 7

SAK Fandom’un zaten çok kızgın olduğu Osman Sınav hakkında sosyal medyaya yansıyan sert yorumları dikkat çekiciydi. Sınav’ı kadına şiddet üzerinden eleştiren ve bu konuyu reyting için kullandığı suçlamasında bulunan sosyal medya kullanıcıları yeni dizinin konusunu da sert şekilde eleştirdi.

Her ne kadar dizi hakkında pek bir detay ortada yok ise de çıkan haberlerde yer alan kısa bilgiler bile SAK Fandom’un Sınav’a yönelik eleştiriler yapmasına yetti.

Anlaşılan Osman Sınav sadece reytinglerle değil, sosyal medya tarafında SAK Fandom ile de mücadele etmek durumunda kalacak.