Ana sayfa Dizi Haberleri Tolga Sarıtaş, Çukur dizisinde mi yoksa bu bir şehir efsanesi mi?

Tolga Sarıtaş, Çukur dizisinde mi yoksa bu bir şehir efsanesi mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya, dijital ortam artık bilginin güvenilirliğini iyice sorgulatıyor… Bunun son örneği Çukur dizisiyle ilgili Tolga Sarıtaş iddiaları üzerinden kendini gösterdi.

Sosyal medyada Tolga Sarıtaş’ın Çivi karakteri ile Çukur’a transfer olduğu iddiası ortaya atıldı. İddiayı ortaya atan bir youtube kanalı sonra bunu ’emek hırsızlarına ders vermek üzere bir asparagas’ olarak nitelendiren bir video paylaştı.Ancak ok yaydan çıkmıştı ve o kadar çok yerde haber paylaşıldı ki, dizi takipçileri de okuduğu haberlerin doğruluğuna inanarak Tolga Sarıtaş hakkında sosyal medyada yorumlarda bulundu.

Daha yeni bir diziden çıkan Sarıtaş, Ferhat ile Şirin’de umduğunu bulamamıştı.

Tabii ki Çukur dizisi birçok oyuncu için önemli bir yapım. Ancak farklı düşünenler de var ve Sarıtaş hayranlarının bir bölümü de Çukur’da yer almasından pek hoşlanmayacağını ifade ettiler.

Sonuç olarak, ortaya atılan ne olduğu belli olmayan bu bilgi gazetelerin internet sayfalarında ve bazı büyük internet sitelerinde de yayınlanınca ortalık fena bulandı.

Ne Sarıtaş’tan ne de Çukur dizisi cephesinden bu iddiayı yalanlayan ya da doğrulayan bir bilgi henüz yok. Ancak işin ilginç yanı sosyal medyanın artık bilginin güvenilirliğini sorgulamayı bir yana bırakın, daha fazla tıklanma elde etmek için hemen her yolun mübah sayıldığı bir noktaya gelmiş olması.

Şimdi soru şu; Tolga Sarıtaş gerçekten Çukur’da rol alacak mı, almayacak mı?

Tam bir şehir efsanesi durumunda… Çukur dizisinden bir yetkili çıksa da şu durumu açıklığa kavuştursa ne güzel olacak… Derken o açıklama da Art İstanbul instagram sayfasından geldi.

“Sanatçımız Tolga Sarıtaş’ın anlaştığı bir dizi projesi yoktur.”

Tolga Sarıtaş, Çukur dizisinde mi yoksa bu bir şehir efsanesi mi? 7