Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz dizisinde asıl kadın karakterlerin şiddeti sorgulanmalı!

Sen Anlat Karadeniz dizisinde asıl kadın karakterlerin şiddeti sorgulanmalı!

tarafından ker_def

Sen Anlat Karadeniz dizisinde asıl kadın karakterlerin şiddeti sorgulanmalı! 7

Üstelik başrol karakterinin ben seni korurum ben Karadenizliyim bizde yanlış olmaz tripleri nedir öyle. Bu kadar seksist ve cinsiyetçi bir yorum kabul edilemez edilmemeli.

Herkesin çok hoşuna giden birde Asiye karakteri var ki evlere şenlik.. Kocasına sürekli cilve yapan,her durumda alttan alan tek görevi sürekli kocasını sakinleştirmekmiş gibi davranan bir Asiye. Diyor ki alt metinde erkektir ne derse haklıdır. Suyuna git iki cilve yap.. yani bu durum erkek için bile kabul edilen bir tavır olmamalı bence. Yani erkek denilen varlık bu kadar mı aptal ki sürekli iki göz süzüp iki cilveleşip istediğin noktaya getirilsin.

Yani sonuçta ben bu dizide topluma örnek olacak bir nokta göremedim belki de oda benim ayıbımdır.. Bilemedim. Benim derdim şiddet sahneleri ile değil çünkü toplumda bundan çok daha kötülerini görüyor duyuyoruz. Yanından geçen insana hiç yoktan saldıran insanlar var artık çevremizde. Benim derdim bu olaydan sonra insanların olaylara yaklaşımı.

Koskoca kadınların hemcinsine o..pu sürtük demesinde. Abinin kadına alınıp satılan mal muamelesi yapmasında. Tamam toplumda bunlar var ve gözümüze gözümüze soktunuz da yok mu oldu? Ayna mı tuttunuz? topluma farkındalık mı yarattınız.. Ben sanmıyorum. Sadece zaten ruh hastası olan insanlara bakın ben yalnız değilim zaten bunu yapanlar var imajını verdiniz o kadar.