Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz dizisine iki yeni oyuncu katılıyor! Sürpriz gelişmeler çok şaşırtacak!

Sen Anlat Karadeniz dizisine iki yeni oyuncu katılıyor! Sürpriz gelişmeler çok şaşırtacak!

tarafından zk zk

Atv’de Çarşamba akşamları yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinin 48. bölümünde sürpriz iki isim diziye dahil oluyor.

Yeni bölüm tanıtımında bir de kafa karıştıran açıklama var. Mercan’ın, Tahir’e olan aşkı yeniden depreşiyor ve Nefes’e itiraf ediyor.

Televizyongazetesi/Detay

Bu arada Mercan’ın kendisini gelinlikle Tahir’in kucağında gördüğü bir sahnede ‘Hoşçakal’ sözleri dikkat çekiyor. Mercan’ın intihar mı ettiği merak konusu oldu.

Tanıtımda dikkat çeken bir başka olay da Nefes’in aşermesiyle yaşanacak. Greyfurt isteyen Nefes için Mustafa ve Tahir hemen almaya gidiyor.

Açık bir yer bulamadıkları anlaşılan Tahir ve Mustafa’nın bir manavın tel kapısının arkasından sopayla greyfurt almaya çalıştıkları anda polisin geldiği görülüyor.

Sen Anlat Karadeniz dizisine iki yeni oyuncu katılıyor! Sürpriz gelişmeler çok şaşırtacak! 7

Bu olay sonrasında bir başka sahnede Nefes’in Mustafa ve Asiye’ye “Tahir henüz eve gelmedi” şeklindeki endişeli sözlerinin ardından bir silah sesi duyuluyor.

Bir önceki tanıtımda bir kadının Tahir’i vurup eve getirdiği ve kızına “Ben onu vurdum, o da sana vurulur inşallah” sözleri yayınlanmıştı.

İşte o tanıtımdaki kız, yeni tanıtımda da silah sesinin ardından ortaya çıkıyor. Gülper Özdemir’in oynadığı kızın kim olduğu ve Tahir ile aralarında ne geçeceği merak konusu. Bu arada Özdemir’in dizideki annesini de Rüçhan Çalışkur oynayacak.

Diziye yeni katılacak olan bu iki karakter şimdiden merak konusu.

İşte Sen Anlat Karadeniz 48. bölüm 2. tanıtımı: