Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz gitti gideli gönüllerde yara açtı!

Sen Anlat Karadeniz gitti gideli gönüllerde yara açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – atv ekranında 3. sezonunun başlarında ekran macerasını noktalayan Sen Anlat Karadeniz dizisi artık yok, bir daha da geri dönüş mümkün değil. Ancak kalplerde açtığı yara hala taptaze… Dizi yüksek reytinglerle veda etmişti. Bugün birçok yapım bile Sen Anlat Karadeniz’in son bölümlerindeki reyting seviyesine çıkamıyor.

Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Sinan Tuzcu, Mehmet Ali Nuroğlu, Öykü Gürman gibi isimlerin başrolünü paylaştığı dizi, 64 .bölümüyle 13 Kasım 2019 tarihinde veda ettikten sonra birçok izleyicinin gönlünde bir yara olarak kaldı.

Osman Sınav’ın sosyal medyaya yansıyan eleştirilere kulak tıkaması, kadına şiddetin reyting unsuru gibi kullanıldığı algısı, Nefes’in bir türlü kendini doğdu dürüst anlatamaması, kadınların girdiği her mücadeleden başları önde ayrılmaları gibi konular yüzünden izleyicilerin ilgisi azalmıştı.

Sosyal medyada ise izleyiciler Sen Anlat Karadeniz’in fotoğraflarını ve videolarını paylaşarak içlerinde kanayan yaraya dikkat çekiyor. SAK ekranda bitti belki ama birçok izleyicinin gönlünde yara olarak kaldı.

İşte sosyal medyaya yansıyan SAK hayranlarının çeşitli mesajları:

Sen Anlat Karadeniz gitti gideli gönüllerde yara açtı! 17 Sen Anlat Karadeniz gitti gideli gönüllerde yara açtı! 18 Sen Anlat Karadeniz gitti gideli gönüllerde yara açtı! 19 Sen Anlat Karadeniz gitti gideli gönüllerde yara açtı! 20 Sen Anlat Karadeniz gitti gideli gönüllerde yara açtı! 21 Sen Anlat Karadeniz gitti gideli gönüllerde yara açtı! 22 Sen Anlat Karadeniz gitti gideli gönüllerde yara açtı! 23 Sen Anlat Karadeniz gitti gideli gönüllerde yara açtı! 24 Sen Anlat Karadeniz gitti gideli gönüllerde yara açtı! 25 Sen Anlat Karadeniz gitti gideli gönüllerde yara açtı! 26 Sen Anlat Karadeniz gitti gideli gönüllerde yara açtı! 27