Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz hayranları Osman Sınav’ın yeni dizisine karşı!

Sen Anlat Karadeniz hayranları Osman Sınav’ın yeni dizisine karşı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Osman Sınav, Türk dizi ve sinema dünyasının duayen isimlerinden birisi olarak kabul ediliyor… Ortaya koyduğu projelerle hep ses getirdi. Yeniliklere imza attı ve arkasında büyük bir emek ile büyük bir kariyer var… Ancak Sen Anlat Karadeniz dizisi hayranları Sınav’a kırgın ve öfkeli…

İlk sezonu ile efsane olan, reyting rekorları kıran Sen Anlat Karadeniz ne zaman Nefes’in hikayesini anlatmayı bıraktı, işte o zaman izleyicilerle Osman Sınav ayrı düştü. Dizi ne zaman kadına şiddetten prim yapar görüntüsü verdi, şiddeti cezalandırmadı, kadınların girdiği haklı mücadelelerde hep hüsran yaşamalarına sebep olduğu işte o noktada eleştiri okları Osman Sınav’a gitti.

Şimdilerde Osman Sınav yeni bir dizinin hazırlığı içinde. Ancak SAK hayranlarının ünlü yönetmene tepkisi devam ediyor. Sosyal medyada hala bu tepkileri görebilirsiniz.

Sınav’ın hazırlıklarını yaptığı Gel Dese Aşki isimli yeni diziyle ilgili bilgiler yavaş yavaş aydınlanıyor ve haberlere de konu oluyor. Sen Anlat Karadeniz hayranları ise Osman Sınav’a tepkilerini diziyi izlemeyerek göstereceklerini belirten yorumlarla sosyal medyada dikkat çekiyor.

Oyuncu arayışlarının devam ettiğim Gel Dese Aşk isimli dizinin senaryosunu Rahşan Çiğdem İnan ve Ayşe Bengi kaleme almakta.

40 yaşın üzerinde, evli, çocuk sahibi, oldukça zengin iş insanının, gönlünü genç bir kıza kaptırmasından sonra içine düştüğü ikilemi anlatacak olan Gel Dese Aşk çekimleri İstanbul’da yapılacak.

İşte Sosyal medyada Osman Sınav’ın dizisiyle ilgili SAK hayranlarının eleştirileri:

Sen Anlat Karadeniz hayranları Osman Sınav'ın yeni dizisine karşı! 9 Sen Anlat Karadeniz hayranları Osman Sınav'ın yeni dizisine karşı! 10 Sen Anlat Karadeniz hayranları Osman Sınav'ın yeni dizisine karşı! 11