Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz ile ilgili tahminler şaşırtıyor! İzleyici adeta senarist gibi olmuş!

Sen Anlat Karadeniz ile ilgili tahminler şaşırtıyor! İzleyici adeta senarist gibi olmuş!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’nin ekrana geldiği günden beri çok konuşulan dizisi Sen Anlat Karadeniz’in bu hafta 7 Mart Çarşamba akşamı  7. bölümü yayınlanacak.

Dizinin yayınlanan son tanıtımında Nefes ve Tahir’in bir namlunun ucunda olduğu görülüyor. Arabadan inen ikiliye birisi silah doğrultuyor ve silah patlıyor.

İşte bu noktada sosyal medyada pek çok tahmin de havada uçuşuyor. İzleyenlerin bir kısmı olayı çözmüş gibi duruyor. Silahı tutan elin, bir kadın eli olduğu ve Nazar olduğu tahmini en güçlü tahmin gibi duruyor. Ancak tabii ki olayın aslını diziyi izleyince hep birlikte göreceğiz.

Silahı tutan kişinin Mercan olduğu da tahminler arasında ama dizinin tanıtımında Mercan’ın intihara kalkıştığı görülüyor. Dolayısıyla bu ihtimal zayıf gibi duruyor. Ayrıca silahtan çıkan kurşunla kimin yaralanacağı da merak konusu. Tahminler, Murat’ın silahı tutan kişiyi engellediği ve kimsenin vurulmadığı yönünde. Ancak bir izleyicinin yaptığı tahmin var ki, hemen herkesin ortak görüşünü ifade ediyor.

Aslında dizileri izleye izleye adeta bir senarist gibi düşünmeye başlayan izleyicilerir tahminleri çoğu zaman tutuyor. Dikkatli izleyenlerin gözünden de hiç bir şey kaçmıyor. En ince ayrıntıları dahi değerlendiren izleyenler, silah tutan elin bir erkek eli olmadığını düşünüp olasılıkları eledikten sonra sonuçlara ulaşmaya çalışmışlar.

Her zaman tahminler tutmayabiliyor da tabii. Senaristlerin izleyiciye ters köşe yaptırdıkları pek çok sahne de tahminleri boşa çıkarabiliyor.

Sen Anlat Karadeniz’deki söz konusu sahne ile ilgili tabii pek çok tahmin var ama yapılanlar arasında en isabetli gibi duran yorumlardan bir tanesi şöyle:

Tahir Mercan’ın yüzüğü atmasıyla sevinip hemen ardından Nefes ve Yiğit’i alarak denize açılıyor. Tahir, Nefes’e ‘Gitme Kal’ dediği sırada telefon çalıyor ve Mercan’ın intihar haberi geliyor. Tahir ve Nazar, gezilerini yarıda bırakıp geri dönüyorlar. Tam arabadan indikleri sahnede Nazar çıkıp geliyor. Nefes Tahir’in önüne atlıyor ve silah patlıyor ama o sırada Murat, Nazar’a engel oluyor. Yani kimse vurulmuyor.

Bakalım izleyicilerin tahminleri tutacak mı? Hep birlikte izleyip göreceğiz.

İşte 7. bölüm tanıtımı: