Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz izleyicileri tedirgin! Nefes’in bebeği yoksa Vedat’tan mı?

Sen Anlat Karadeniz izleyicileri tedirgin! Nefes’in bebeği yoksa Vedat’tan mı?

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

atv’nin sevilen dizisi ‘Sen Anlat Karadeniz’ bu Çarşamba akşamı 46. bölümüyle ekrana gelecek. Osman Sınav imzalı dizinin bu hafta yayınlanacak olan bölümünün fragmanına Nefes’in hamilelik haberi damgasını vurmuştu.

Ancak, bu haberi zaten uzun zamandır bekleyen ve tahmin eden izleyenlerin aklına bir kuşku düştü. 46. bölümün 2. fragmanında diziden iki hafta önce ölerek ayrılan Vedat göründü. Tahir’e bir CD bırakan Vedat burada “Vedat Sayar’ın her zaman bir B planı vardır. Nefes’e de bir hatıra bıraktım” diyor.

Bu fragmanı gören izleyenlerin aklına ilk olarak Nefes’in bebeğinin Vedat’tan olma ihtimali geldi. Geçtiğimiz bölümlerde Vedat’ın Nefes’i kaçırmış olması bu ihtimali düşündürse de bazı izleyenler bu fikre karşı çıkıyor ve “Vedat öldüğünde Nefes hamile değildi. Hamile olduğunu bilmeden Vedat böyle bir şey söyleyemez. Zaten öyle olsa Nefes hamile olduğuna bu kadar sevinmez” diyerek fikirlerini savunuyor.

Vedat’ın gönderdiği CD’de ise, Nefes’e işkence yaptığı görüntülerin olduğu tahmin ediliyor.

İzleyenlerin bu fragmana yorumları “Vedat öbür dünyadan bile burayı idare edip şantaj yapabiliyor ya helal olsun” şeklinde esprili olurken “Reyting için bebeği Vedat’tan yapmak gibi bir saçmalık yapmayın lütfen” diyen izleyenlerin sayısı da az değil.

Bakalım, Vedat’ın gönderdiği CD’den içinden ne çıkacak ve bu durum Nefes ile Tahir’i nasıl etkileyecek?