Ana sayfa Sosyal Medya Sen Anlat Karadeniz, Öykü Gürman’a büyük bir kapı açtı!

Sen Anlat Karadeniz, Öykü Gürman’a büyük bir kapı açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Ünlü şarkıcı Öykü Gürman, Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Asiye karakteri ile adeta dizilerin kapısının ardına kadar açılmasını sağladı.

Müthiş bir performans ile Asiye karakterini herkese sevdiren Gürman, hayranları ile sıcak iletişimiyle de gönülleri kazandı.

Öykü Gürman’ı böyle bilmeyen birçok kişi kısa sürede hayranları arasına katıldı. Sen Anlat Karadeniz, güzel şarkıcının geniş kitlelere ulaşmasında önemli bir aracı rolü üstlendi.

Gürman hem sesiyle hem de oyunculuğu ile ekranlarda boy göstermeye ve yine etkileyici karakterlerle gönüllere girmeye devam eder ise, kariyerinde de büyük bir sıçramayı yapmış olur.

Sen Anlat Karadeniz 3.bölüm sonra yani 64. bölüm itibariyle final yaparak bitecek.Ancak Öykü Gürman, Asiye karakteri ile hep akıllarda kalacak.

Ünlü oyuncuya gösterilen ilginin ve sevginin bir örneği de sosyal medyada yer aldı.

Gürman, hayranından gelen hediyeleri paylaştı ve teşekkür mesajı yayınladı.

Ünlü oyuncu, dizideki Asiye karakterinin üslubuyla “Canlarım bizi hiç yalnız bırakmayan, sabırla, sevgiyle, her daim mutlu etmeye çabalayıp, izlemeye devam eden,hediye gönderen sevgili fanlarım, arkadaşlarım, kardeşlerim siz hep iyi ki yengem” diye yazdı.

Sen Anlat Karadeniz, Öykü Gürman'a büyük bir kapı açtı! 7