Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz uçuşa geçti ama ters köşe de olabilir!

Sen Anlat Karadeniz uçuşa geçti ama ters köşe de olabilir!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz dizisinde Yiğit’in velayetinin babasına geçme ihtimali Tahir ve Nefes’e evlilik kararı aldırdı.

Sosyal medyada ise sevinç çığlıkları atılmaya başlandı! Dizinin müdavimleri, uzun süredir bu anın gelmesini bekliyordu. Saniye Hanım ve Mustafa ne kadar çok uğraşsa da Nefes ve Tahir artık kararlı.

Zaten bu güne kadar niye beklediler, izleyenler de hiç anlamadı! Sosyal medyada sıklıkla “Artık evlensinler, ne bekliyorlar” diyen izleyenler muradına eriyor.

Saniye Hanım’ın şok geçirdiği kararı Tahir ailesine açıklarken Asiye’nin tavrı ise hem beğeni topladı hem de çok güldürdü. “Seçtiği karuya bak. Çocuklu kadın alıp başımızı yere mi eğdireceksin” diyen Saniye’yi yine asi gelini Asiye susturdu!

Sen Anlat Karadeniz uçuşa geçti ama ters köşe de olabilir! 7

Yeni bölüm tanıtımında Asiye’nin “Ben verdim gitti. Haydi oylama yapalım. Yangazlar el kaldırın” sözleri, sosyal medyada da çok konuşuldu.

Anlaşılan tüm tepkiler altında Nefes ve Tahir evlenecek. Tabii Vedat’ın bir sürprizi olmazsa! Şimdilik fragmandan öyle görünüyor ama her an her şey de değişebilir! Saplantılı bir kişilik olan Vedat’ın, Tahir ve Nefes’in evleneceğini duymasından sonra işler çığrından çıkacak gibi duruyor!

Dizinin gidişatına bakılırsa, bu fragman her ne kadar sevinç yaratsa da bir kısım izleyiciler her an bir aksilik olabileceği ihtimalini de sosyal medyada dillendiriyorlar. Hep birlikte izleyip sonucu göreceğiz…

Bu arada Mercan’a da tepki verdi. Bu kararı duyan Mercan, yine kendine zarar vermeye başladı. Tabii izleyenler de Mercan’ı topa tuttu sosyal medyadan.

İşte çok konuşulan 15. bölüm tanıtımı: