Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul’a rakip dizi geliyor!

Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul’a rakip dizi geliyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz

Yeni sezonda yeni diziler, eskilerin tahtına rakip olmaya geliyor. Yaz sezonunda başlayan dizilerin hangilerinin yeni sezonda devam edeceği henüz belli değil. Ancak sezonu bekleyen kimi iddialı projeler var ki sezonda dengeleri değiştirebilir.

Haftanın hemen her günü geçtiğimiz sezonun zirvede kalan dizileri için, yeni sezonda yeni rakipler çıkacak.

Pek çok dizinin final yapmasıyla, yeni projeler de yayınlanacak günlerini beklemeye başladılar.

Uzun süredir ekranda tanıtımları dönen ve hazırlıkları devam eden Nefes Nefese dizisi de bunlardan bir tanesi.

Sezonda başlaması beklenen dizinin yayın tarihinin açıklanmasıyla kafaları karıştıran bazı sorular da ortaya çıktı.

Gelecek hafta 1 Ağustos Çarşamba tarihi, dizinin ilk bölüm yayın tarihi olarak belirlendi.

Bu da bazı soruları beraberinde getirdi. Öncelikle Star TV’de yayınlanacak dizi, Kalbimin Sultanı dizisinin yayın gününe denk geldi. Kalbimin Sultanı’nın muhtemelen yayın tarihi değiştirilecek ya da kanal zaten çoktan dizinin ipini çekti.

Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul'a rakip dizi geliyor! 7

Bir diğer kafa karıştıran durum iddialı bir yapım olan Nefes Nefese dizisi için neden Eylül sezonunun beklenmediği. Muhtemelen kanal, onlarca sezon dizisi arasında Nefes Nefese kaynamasın diye yayın tarihini sezondan önceye aldı.

Böylece yaz sezonunda kazanacağı ivme ile Nefes Nefese, çoktan izleyicisini belirlemiş olarak sezona girecek. Veya hesaplar tutmazsa sezona hiç girmeden ekrana veda edecek.

Bir başka durum da dizinin Çarşamba akşamları yayınlanmasıyla karşısına gelen diğer diziler konusu oldu.

Sosyal medyada pek çok kişi, Nefes Nefese dizisinin Çarşamba günlerine alınmasıyla Atv ve TRT1’in aynı saatteki dizilerine atıfta bulunmaya başladı.

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Bilindiği gibi Çarşamba günleri Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul dizileri, reytingin zirvesini kimseye bırakmıyor.

Nefes Nefese reytingleri yüksek gelir ve sezona devam ederse, Çarşamba günü yayınlanması durumunda bu iki diziye de rakip olacak.

Şimdilik kafalar karışık. Neler olacağını hep birlikte izleyip göreceğiz. Ancak Nefes Nefese’nin tanıtımlarına bakıldığında fazlasıyla iddialı bir diziyle karşı karşıya olduğumuz da anlaşılıyor…