Ana sayfa Sosyal Medya Sen Anlat Karadeniz’in yapımcısı Osman Sınav finalden sonra çok mutluydu!

Sen Anlat Karadeniz’in yapımcısı Osman Sınav finalden sonra çok mutluydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisi 3. sezonun başında 64. bölümüyle birlikte geçtiğimiz Çarşamba akşamı izleyicilerine veda etti. Dizinin oyuncuları final anlarını hep birlikte izledi. O anlarda hem gurur hem de gözyaşları vardı.

Dizinin yapımcısı Osman Sınav, hikayenin güzel bir final ile noktalandığını söyledi.

Dizinin fanlarının isteklerini ve eleştirilerini dinlemediği eleştirileri ile karşılaşan Sınav, yapımın 3. sezonun daha başındayken final yaparak veda etmesinin de en önemli sorumlusu olarak gösterilmişti.

SAK fanlarının sosyal medyada çok eleştirdiği Osman Sınav, Sen Anlat Karadeniz ile hedefledikleri başarıya ulaştıkları için çok mutlu olduklarını anlattı.

Veda gecesinde Dizi TV’ye konuşan Sınav, şunları söyledi:

“Hikayemiz tamamlandı.Hikayemizi güzel bir yere bağladık. Hoş bir final. Çok severek, heyecan duyarak yaptığımız bir iş oldu. Zor bir coğrafyada çok keyifli çalıştık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kadına şiddet konusunda farkındalık yaratmak amacımızdı. Sinema gösteren bir şeydir. Gösterilmeden yani olayları mizansene döker ve yaşatırsınız ve orada farkındalık olur. Sinemada farkındalık yaratmanın yolu bu.”