Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Mustafa’nın gemisine tuzak! Çığlıklar korkuttu!

Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Mustafa’nın gemisine tuzak! Çığlıklar korkuttu!

tarafından zk zk

ATV’de Çarşamba akşamları ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölüm tanıtımı heyecanı arttırdı.

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın oynadıkları 50. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı.

Televizyongazetesi/Detay – Hazan’ın ninesi Kaleliler’i ziyarete geliyor. Osman Hoca’yı görünce ilginç bir laf ediyor ve evdeki herkesi çok şaşırtıyor.

Evde hayli komik anlar yaşanırken, sonrasında gelişen durumlar ise dizide yeni bir heyecan dalgası yaşanacağına işaret ediyor.

Bir anda ortaya çıkan Genco’nun hain planları devreye giriyor. İlk etapta Mustafa’ya bir tuzak kurulduğu anlaşılıyor. Genco, Mustafa için “Yarın denize açılacak, siz de ona güzel bir sürpriz hazırlayacaksınız” sözleriyle adamlarına talimat veriyor.

Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Mustafa'nın gemisine tuzak! Çığlıklar korkuttu! 7

Mustafa’nın denize açılmadan önce Tahir’i arayıp helallik istemesi dikkat çekerken, eve gelen bir kara haberle herkesin sahile koştuğu görülüyor.

Asiye, “Mustafa” diyerek denize doğru çığlıklar atmaya başlıyor ve o sırada sahil güvenliğinden yola çıktığı görülüyor.

Tüm bu işaretlere bakılınca, Mustafa’nın başına bir şeyler geldiği de anlaşılıyor.

İşte Sen Anlat Karadeniz 50. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Nefes, Tahir’i hiç beklemediği bir halde yakalar. Tahir için durumu açıklamak yeterince zor değilmiş gibi, Deli Hanife’nin işin içine girmesi olayı iyice çıkmaza sokar. Tahir için Nefes’e kendini affettirmek sandığından zor olur.

Kaleliler iş dünyasındaki yeni rakiplerini fazla küçümseyince beklemedikleri bir sürprizle karşılaşırlar. Fatura Murat’a kesilirken, Murat’ın Mustafa’dan yediği dayak aileye sırtını dönmesine sebep olur.

Tahir’in unutmaya çalıştığı karabasan Nefes’in rahatsızlanmasıyla tekrar ortaya çıkar. Tahir artık Nefes’e Vedat’tan gelen sırrı açıklamak zorundadır, Nefes ise Vedat’ın hayaletiyle yüzleşmek…