Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de çıkan kriz, Erkenci Kuş’ta neden çıkmadı?

Sen Anlat Karadeniz’de çıkan kriz, Erkenci Kuş’ta neden çıkmadı?

tarafından ker_def

O Ses Türkiye yılbaşı programı günün en çok izlenen yapımıydı. Acun Ilıcalı klasiği haline gelen yılbaşı özel programı bu sefer büyük bir tartışmaya sebep oldu.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin Nefes’i İrem Helvacıoğlu, programa konuk olmuş ve şarkı söylemişti. Ancak yapımcı Osman Sınav, Nefes karakterine zarar vereceği için bu görüntülerin yayınlanmasını istememiş ve programdan kaldırılmıştı.

İrem Helvacıoğlu bu duruma tepki gösterirken, Nefes karakterinin diziden çıkartılabileceği iddiaları bile ortaya atılmıştı.

Ancak O Ses Türkiye yılbaşı programında Erkenci Kuş dizisinin yıldızları Demet Özdemir ile Can Yaman da yer aldı. Peki Sen Anlat Karadeniz’de çıkan kriz neden Erkenci Kuş’ta çıkmadı?

İşte bu sorunun yanıtını Ali Eyüboğlu vermekte… Milliyet Cadde yazarı Eyüboğlu, köşesinde bu durumu şöyle anlatıyor:

Sen Anlat Karadeniz'de çıkan kriz, Erkenci Kuş'ta neden çıkmadı? 7

“Star TV, ‘Erkenci Kuş’un başrol oyuncuları Can Yaman’la Demet Özdemir’i ‘O Ses Türkiye’nin çekimlerine gönderdi.” Dizinin yayınlandığı Star TV’nin sahibi Doğuş Grubu, TV8’in de ortağı…

Avukat Aydın Kurban ise TV kanalları ve yapımcıların dizi oyuncularına bu tür yasaklar koyamayacağını iddia etti. Kurban, “Kanallar ve yapımcıların, dayanak gösterdiği bu kısıtlayıcı sözleşmeler, Borçlar Kanunu ve Yargıtay kararlarına göre geçersizdir ve kişilik haklarına aykırıdır” dedi.”