Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de nefret edilen Vedat’ı unutun, Mehmet Ali Nuroğlu ters köşe yapacak!

Sen Anlat Karadeniz’de nefret edilen Vedat’ı unutun, Mehmet Ali Nuroğlu ters köşe yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz Vedat yeni rolüyle ekranda, çok şaşıracaksınız! Sen Anlat Karadeniz dizisinde zalimliği ile herkesi kendinden nefret ettiren Vedat karakteri unutulmazlar arasına katılmıştı.

Vedat diziden gidince ilgi daha da azaldı, efsane güç kaybetti. Sen Anlat Karadeniz’in 3. sezonun başında bitmesinin temel nedeni de Vedat karakterinin diziden ayrılışı olmuştu.Yerine gelen Genco, kötülükleri ile izleyicileri ekrana bağlamak bir yana ekrandan uzaklaştırdı.

Mehmet Ali Nuroğlu’nun müthüş oyunculuğu sayesinde Sen Anlat Karadeniz büyük bir yankı bulmuştu.Şimdi Nuroğlu, yeni dizisiyle ekrana dönüş yapıyor.

Güvercin, 24 Kasım Pazar akşamı Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Bambaşka bir karaktere hayat verecek olan ünlü oyuncu, Kenan karakteriyle izleyicilerine seslenecek.

Sen Anlat Karadeniz'de nefret edilen Vedat'ı unutun, Mehmet Ali Nuroğlu ters köşe yapacak! 7

Nuroğlu, “Sevdim ben Kenan’ı, umarım seyirci de sever. Bir de böyle bıyık bırakınca rahmetli dedemin, sevgili amcamın gençliğine benzedim, hoşuma gidiyor bu” dedi.

Dizide tüm ekibin iyi bir uyum yakaladığını anlatan oyuncu, hiçbir tatsızlık yaşamadığını söyledi.

Vedat, olayları şiddetle çözme yolunu tercih ediyordu.
Kenan ise olayları anlaşarak çözme taraftarı…

Vedat ne kadar bencil birisi ise, Kenan o kadar hümanist.

Vedat’tan Kenan’a geçiş çok sert olacak… Mehmet Ali Nuroğlu, izleyici karşısına bambaşka bir adam olarak gelecek.

Nuroğlu, “Hep aynı şeyleri oynamak çok sıkıcı benim için. Değişik roller oynamayı seviyorum. Senaryonun yapısı, konusu da önemli tabii” diye konuştu.