Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de Tahir ve Nefes’i özleyenler bakın nasıl hasret gideriyor!

Sen Anlat Karadeniz’de Tahir ve Nefes’i özleyenler bakın nasıl hasret gideriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz macerası bitti ama geriye birçok da anı kaldı. İrem Helvacıoğlu ile Ulaş Tuna Astepe’nin Dizi TV’ye yansıyan Cannes görüntüleri de nostalji olarak dizinin hayranları tarafından büyük beğeniyle yeniden izlendi.

Sen Anlat Karadeniz’in youtube kanalında geçmişin güzel anıları yayınlanıyor. 3.6 milyon takipçisi bulunan kanalda yayınlanan videolar da anıları tazelemek isteyen izleyicilerin müthiş ilgisini çekmekte.

İrem Helvacıoğlu, Nefes karakterine ne kadar profesyonel şekilde hazırlandığını anlattı. Oyuncu, “Nefes gerçekten çok zor bir karakter. Şiddete maruz kalmadım, bir çocuğum yok. Bunları algılayabilmek için öncelikle bir psikoloğa başvurdum.Psikolog ile derin bir çalışma yaptık” diye konuştu ve yapımcı Osman Sınav ile de karakter üzerine uzun konuşmalar yaptıklarına değindi.

Ulaş Tuna Astepe ise Tahir’in bir halk kahramanı olduğunu belirttiği röportajında, “Bizim hikayelerimizde Hollywood’un tersine, süper güçleri olan kahramanlar yok. Cesareti ile, yüreği ile, doğruluğu ile, tutkusu ile nam salmış gerçek olabilecek karakterleri anlatıyoruz” diye konuştu.

Çekim yaptıkları sırada bir babanın kendisini göstererek, “Oğlum bak bu Karadeniz” şeklinde konuşmasından çok gurur duyduğunu ifade eden Ulaş Tuna Astepe, “Kendimle değil, Tahir ile gurur duydum. Tahir benim için de bana da ilham veren, güç veren, ben de bunları yapabilirim dedirten bir karakter” ifadelerini kullandı.

Sen Anlat Karadeniz hayranları, özlemlerini youtube üzerinden gidermeye çaba harcıyor. İşte o görüntüler: