Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün ile Demet Özdemir’in dizileri kardeş dizi oldu!

Tuba Büyüküstün ile Demet Özdemir’in dizileri kardeş dizi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir şu aralar Doğduğun Ev Kaderindir isimli yeni dizisinin çekimleri için yoğun bir tempoda çalışıyor. Dizinin fragmanı da geçen gün yayınlandı. İbrahim Çelikkol ile başrolde yer alan Özdemir, ilk kez dram projesinde hayranlarının karşısına çıkacak. tv8 ekranında yayınlanacak olan dizinin yayın tarihi ise henüz belli değil.

Tuba Büyüküstün’ün ise yeni bir dizi ile ekrana dönmesi beklentiler arasında. En son Netflix için çekilen Rising Ottoman isimli belgesel dizi projesinde Mara Hatun karakterine hayat veren Büyüküstün, şimdilerde ise yeni bir rol için görüşme halinde…

Tuba Büyüküstün ile Demet Özdemir’in dizileri aslında kardeş dizi sayılabilir.Nasıl mı?

Her iki dizi de Dr. Gülseren Budaycıoğlu’nun Camdaki Kız isimli romanından uyarlanıyor. Konuyu bugün köşesinde dile getiren Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, önemli bilgiler verdi.

Camdaki Kız romanında iki ayrı konu var ve bu konulardan birisi Nalan diğeri de Zeynep isimli iki karakter üzerinden ilerliyor.

Zeynep karakterinin hikayesinde Doğduğun Ev Kaderindir dizisi çıktı… Yani Demet Özdemir canlandıracak.

Nalan’ın hikayesini ise Tuba Büyüküstün’ün canlandıracağı yeni bir dizi projesiyle izleyicilerle buluşacak.

Sina Koloğlu, “Gülseleren Budayıcıoğlu’nun kitapları dizilere epey ilham veriyor. ‘Hayata Dön’ kitabı ‘İstanbullu Gelin’ olarak dizi olmuştu” yorumunda bulundu.