Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’deki şok değişikliklerin bir sebebi var!

Sen Anlat Karadeniz’deki şok değişikliklerin bir sebebi var!

tarafından zk zk
Geçtiğimiz sezon 21. bölümüyle yaz arası veren Sen Anlat Karadeniz dizisinin çekimleri kısa bir süre önce başladı.

Yeni sezonun Eylül’ün ilk haftalarında başlaması bekleniyor. Yaz döneminde yaşanan ekip değişikliği, izleyiciyi bir hayli endişelendirmişti.

Dizinin senaristleri Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in ayrılması ve yerine Erkan Birgören’in gelmesi, aynı zamanda 3 yönetmenden birisi olan Emre Kabakuşak’ın diziden ayrılması ve yerine Veli Çelik’in gelmesi, izleyenleri şaşırtmıştı.

Bu kadar iyi giden bir dizide böyle bir ekip değişikliğinin neden yaşandığı sorgulanıyor uzun zamandır.

Sosyal medyada izleyiciler, hiç bir açıklama yapılmadığı için, herhangi bir bilgi alınamadığı için de dizinin gidişatından endişe etmeye başlamışlardı.

Sen Anlat Karadeniz'deki şok değişikliklerin bir sebebi var! 7

Sen Anlat Karadeniz’in hem yapımcısı hem de yönetmenlerinden birisi olan Osman Sınav’dan bir açıklama beklenmişti.

Sınav, sonunda Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan’la yaptığı konuşmada, olayın detaylarına girmese de bu değişikliklerin gerekli olduğuna dair kısa bir açıklama yaptı.

Oya Doğan, Karadeniz’de ekibi ziyaret ettiğini ve bu süre içinde Osman Sınav ile yaptıkları kısa görüşmede yaşananları şöyle anlatıyor:

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

“Deli miyim ekip değiştireyim

“Geçen sezon en yüksek reyting alan diziler arasına adını yazdırmış Sen Anlat Karadeniz projesinde ne oldu da bir anda yaprak dökümü yaşanmaya başladı?” Oturur oturmaz konuya girdim ama Osman Hoca ser verip sır vermedi. “Mantıklı düşünelim. Geçen sezon herkesin imkansız dediği 20 reytinglerin üzerine çıkmış bir iş yapmışız. Sezon arası verdiğimizde de senarist ve yönetmenle yolumuz ayrılmış. Sizce ben deli miyim? Bir şey olmasa bu kadar iyi giden bir işin ekibini bozar mıyım?” demekle yetiniyor Osman Hoca… “