Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’den bir oyuncunun 3 bölüm sonra ayrılacağı iddiası şaşırttı!

Sen Anlat Karadeniz’den bir oyuncunun 3 bölüm sonra ayrılacağı iddiası şaşırttı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisi ile ilgili iddialar bitmek bilmiyor!

Sezon arasında 3 yönetmenden biri olan Emre Kabakuşak’tan sonra senaristler Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem de diziden ayrılmıştı.

Yeni senarist Erkan Birgören ve yeni yönetmen de Veli Çelik olmuştu.

Çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan diziyle ilgili bir iddia, daha önce dillendirilmişti.

Dizide Vedat karakterini başarıyla oynayan Mehmet Ali Nuroğlu’nun da ayrılacağı şeklinde bazı iddialar sosyal medyada dolaşmıştı.

Sen Anlat Karadeniz’in sezon arasında yaşanan gelişmeler izleyiciyi endişelendirirken, Mehmet Ali Nuroğlu ile ilgili iddialar hala devam ediyor.

Sen Anlat Karadeniz'den bir oyuncunun 3 bölüm sonra ayrılacağı iddiası şaşırttı! 7

Dizinin ‘kötü adamı’ olsa da Vedat’ın diziden çıkması, izleyici için de büyük bir şok olacaktır! Hikayenin nasıl bir yön değişikliğine uğrayacağı merak konusuyken, yeni karakterlerin diziye girebileceği bilgisini Osman Sınav bir süre önce yaptığı bir röportajda vermişti.

Ancak diziden bir karakterin çıkacağı ile bilgiler, ilk ağızdan telaffuz edilmedi.

Fakat sosyal medyada dolaşan haberler, Mehmet Ali Nuroğlu’nun da 3 bölüm sonra ayrılacağı yönünde.

Konuyu Milliyet Blog yazarlarından Sibel Yılmaz da dile getirdi. Yaptığı analiz yazısında 3 bölümden sonra senaryo gereği Nuroğlu’nun diziden ayrılacağının söylendiğini yazısında ele aldı.

Sezon sonunda Eyşan karakteri ölünce Gözde Kansu diziden ayrılmıştı. Aynı zamanda Necip de Vedat tarafından öldürülmüş ve böylece Faruk Acar da diziden ayrılanlar arasına katılmıştı.

Bu kez aynı durum Mehmet Ali Nuroğlu ile ilgili de iddia edilmekte.

Eğer iddia doğru çıkarsa, yeni sezonda Sen Anlat Karadeniz’i bambaşka bir hikaye olarak izlemeye devam edeceğiz gibi duruyor.

SEN ANLAT KARADENİZ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Şimdi herkes, dizinin yeni sezonuna kilitlenmiş durumda. Büyük bir merakla yaşanacak değişimlerin, dizinin ilk sezonundaki havayı bozup bozmayacağını bekliyor.