Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’e bravo! Fazla uzatmadan bitirdi!

Sen Anlat Karadeniz’e bravo! Fazla uzatmadan bitirdi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/analiz
Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’deki bir sır, çok uzatılmadan 13. bölümde çözüldü.

Bir kaç bölüm önce Osman Hoca’nın evine gelen Berrak’ın sırrı, artık ekran başındakileri rahatsız etmeye başlamıştı.

Yangazlar’ın şüphelenmesi sonucu Medrese’ye konulan gizli kamerayla Berrak’ın biriyle telefonda konuştuğunu gördü Tahir ve telefonu bile olmadan gelen Berrak’ın kiminle konuştuğunu merak etti. Bir şeylerden şüphelenen Tahir, evi Nefes ile birlikte aradı. Telefonu bulurken, aynı zamanda Nefes’in halisünasyonlar görmesine neden olan ilacı da buldu ve hemen tahlile götürerek gerçeği ortaya çıkardı.

Sen Anlat Karadeniz'e bravo! Fazla uzatmadan bitirdi! 9

Üstelik aradığı numaranın da Vedat’ın numarası olduğu çıktı ortaya. Nefes ve Tahir, Berrak’ın ajan gibi evin içine kadar girdiğini anladı. Başlangıçta Berrak’a çok sinirlenen Nefes, Vedat’ı tanıyan bir kişi olarak onun da tehdite uğradığını anladı. Tahir’i de bir şey yapmaması konusunda uyararak bu durumu avantaja çevirdi ve farkında değillermiş gibi oynamaya devam ettiler.

Berrak ise Nefes’i kendisine çok yakın görmesine rağmen annesinin hayatından endişe ettiği için oyunu sürdürmek zorunda kalmıştı. Ancak zaman zaman vicdanına yenilen Berrak, ilacı vermeyi kesti. Bunu farkeden Vedat’ın annesinin parmağını koparıp getirmesiyle Berrak köşeye sıkıştı.

Sen Anlat Karadeniz'e bravo! Fazla uzatmadan bitirdi! 10

Bir anda kocasının şiddetine uğrayıp Osman Hoca’nın evine sığınan Berrak ile ilgili hikayenin bir kaç bölümde çözülmesi, izleyenleri de mutlu etti. Çünkü bu tür konuların dizilerde aylarca uzatılmasından sıkılan izleyici, aynı durumun yaşanmasından endişe ediyordu. 13. bölümde konunun çözülmesi, sosyal medyada da izleyenlerden tam puan aldı.

Sen Anlat Karadeniz'e bravo! Fazla uzatmadan bitirdi! 11

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Bundan sonra olayın detayları daha da netleşecek ancak Nefes ve Tahir’in şüphelerinin sonuçlanması da ekran başındaki izleyiciyi sakız gibi uzatmadan sona ermesi nedeniyle memnun etti. Şimdi Berrak’ın gerçek kimliğine ulaşan Tahir ve Nefes, muhtemelen Berrak’ı Vedat’ın elinden kurtarmanın yollarını arayacak. Bakalım Berrak’ı içinde bulunduğu durumdan kurtarıp, annesini de Vedat’ın elinden alabilecek mi?

İşte Nefes ve Tahir’in Berrak’ın ihanetini anladıkları o anlar: