Ana sayfa Sosyal Medya İrem Sak, Kuş Uçuşu dizisinin setinde Miray Daner’le pozuna öyle bir yorum yaptı ki gören kahkahayı basıyor!

İrem Sak, Kuş Uçuşu dizisinin setinde Miray Daner’le pozuna öyle bir yorum yaptı ki gören kahkahayı basıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu İrem Sak, her ne kadar Kuş Uçuşu dizisinde Birce Akalay ve Miray Daner kadar konuşulmasa da oyunculuğu ile beğeni toplayan isimler arasında yer alıyor. Rol aldığı yapımlarda güçlü oyunculuğu, etkili performansı ile oynadığı karakterleri ön plana çıkaran bir isim İrem Sak.

İnsanlar Alemi isimli parodi programının ardından Yalan Dünya’daki rolüyle dikkatleri çekmişti İrem Sak. Ardından Güldür Güldür Show’daki başarılı oyunculuğu ile komedideki başarısını ortaya koymuştu. Aynı zamanda dram türündeki projelerde de rol alarak oyunculuktaki başarısını ortaya koydu. Oynadığı her rolde beğeni kazanan Sak, Netflix için çekilen Kuş Uçuşu dizisinde de yine dikkat çeken bir rolde yer alıyor.

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un oynadıkları Lale ve Kenan’ın yakın arkadaşı Mine’ye hayat veriyordu dizideİrem Sak. 3 Haziran’da yayınlanan ve hala konuşulan dizi Kuş Uçuşu’nda, hikayenin geçtiği televizyon kanalının editörü Mine, hakettiği yerde olamadığını düşünerek, eline geçen ilk fırsatta en yakın arkadaşı Lale’yi satan ve ona en büyük çelmeyi takan kişi karakterini başarıyla canlandırdı.

İrem Sak, Kuş Uçuşu dizisinin setinde Miray Daner'le pozuna öyle bir yorum yaptı ki gören kahkahayı basıyor! 8

İrem Sak’ın sosyal medya hesabını takip edenler, esprili kişiliğini de çok iyi biliyor. Oyuncu, sosyal medyayı etkin kullanan bir isim ve yaptığı paylaşımlarda ironik göndermeleriyle de çok güldürüyor.

Son olarak Miray Daner ile Kuş Uçuşu setinde çekilen bir pozuna yaptığı yorum, yine görenleri çok güldürdü.
İrem Sak, Daner’in kendisine ilginç bir bakış attığı o an için “Başarılı oyuncu Miray Daner, yoğun temposunda hayranlarını kırmayıp fotoğraf çekildi, işte o görüntüler” notuyla kahkaha attırdı.

İrem Sak, Kuş Uçuşu dizisinin setinde Miray Daner'le pozuna öyle bir yorum yaptı ki gören kahkahayı basıyor! 9