Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in çekimleri hiç de kolay olmuyor! Kamera arkasında her şey çok başka!

Sen Anlat Karadeniz’in çekimleri hiç de kolay olmuyor! Kamera arkasında her şey çok başka!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Çarşamba akşamlarına damgasını vuran Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, bölgenin sert şartlarında oyunculara olduğu kadar teknik ekibe de zor anlar yaşatıyor.

Oyuncuların kimi zaman verdikleri röportajlarda, yörenin keskin hava koşulları nedeniyle bazen zorlandıkları da ortaya çıkmıştı.

İrem Helvacıoğlu’nun ormanlık arazideki bir sahnede koştururken ayaklarını zehirli dikenlerin kestiği ve aylarca iğneli tedavi uygulandığı öğrenilmişti.

Uzun süre Karadeniz’in soğuk derelerinde çekim için kalan Ulaş Tuna Astepe’nin de neredeyse baygınlık geçirdiği, baraj kapaklarının açılmasıyla son anda ekipten bir kişi tarafından kurtarıldığı ortaya çıkmıştı.

Sen Anlat Karadeniz'in çekimleri hiç de kolay olmuyor! Kamera arkasında her şey çok başka! 7

Karadeniz’in soğuk sularında Vedat ve Tahir arasında geçen o boğuşma sahnesinin yanı sıra kimi zaman denizin hırçın ve soğuk olduğu günlerde yapılan çekimler de kamera arkasındaki ekibin meşakkatli çalışmaları ve küçüğünden büyüğüne tüm oyuncuların büyük emekleriyle ortaya çıkıyor.

İşte sosyal medyada paylaşılan sahnelerden birisi. Yiğit’i oynayan dizinin en küçük oyuncusu Demir Birinci’nin deniz kenarındaki bir sahnenin çekiminde yaşadıkları ve kamera arkası ekibinin sahne için neler yaptıkları:

Sosyal medyada paylaşılan bir başka kamera arkası da dikkat çekiyor. Sezon başında Vedat ve Tahir’in denizdeki boğuşma sahnesinin büyük kısmı bir havuzda çekildi. Bakın neler oldu o anlarda?