Ana sayfa Dizi Haberleri Yok artık! Kızım dizisinde, Öykü doktoru da durdurursa kimse inanmayacak!

Yok artık! Kızım dizisinde, Öykü doktoru da durdurursa kimse inanmayacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
TV8’de yayınlanan Kızım dizisinin yeni bölümü 2 Kasım Cuma akşamı ekrana gelecek. Dizinin 7. bölüm tanıtımında, Öykü’nün doktorla konuşması çok şaşırttı.

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın oynadıkları dizinin yeni bölümünde, Candan ile hastaneye giden Öykü, hastalığını farkeden doktoru görünce kaçıyor.

Ancak doktor Candan’ı görüp, Öykü’nün babasının telefonunu istiyor.

Durumu farkeden Öykü, kendisini arayan doktorun babasına ulaşmasını engellemeye çalışacak.

Doktorun odasına giden ve ona babasına söylememesini, daha yeni tanıştıklarını anlatacak. Babasının hastalığını öğrenmesinden sonra kendisini terkedeceğini düşünen Öykü’nün bu hareketi karşısında doktor nasıl bir tavır sergileyecek büyük merak konusu.

Ancak böyle bir durumu, Öykü’nün babasına söylememesi, hayatın olağan akışına da fazlasıyla ters görünüyor.

Yok artık! Kızım dizisinde, Öykü doktoru da durdurursa kimse inanmayacak! 7

Öykü ne yaparsa yapsın, hastalığının ebeveynleri tarafından bilinmesi gerekiyor.

Tanıtımın sonunda, doktorun Demir’i aradığı görülüyor.

Doktor, Öykü’nün sözlerine karşılık Demir’e gerçeği söyleyecek mi merakla bekleniyor ama söylememesi durumunda muhtemelen çokça eleştiri alacak izleyicilerden.

Artık Demir’in gerçeği öğrenmesi gerekiyor ve izleyici de o günü sabırsızlıkla bekliyor ama doktorun, ülkede sadece birkaç kişide görülen ve tıp literatürüne geçen vakayı hastanın babası ile paylaşmaması garip bir durum yaratacaktır.

Bunama hastalığı olan küçücük bir çocuğun tedavi görmesi ve sürekli göz önünde olması gerekirken, hiç bir doktorun onun sözlerine bakıp bunu babasından saklamayacağı da bir gerçek.

Öykü, bir tek kendisinin ve teyzesi sandığı kadının bildiği hastalığını saklamayı başardı ama artık herkesin öğrenmesinin de zamanı geldi!

Bakalım dizide durum nasıl gelişecek?

İşte 7. bölüm tanıtımı: