Ana sayfa Sosyal Medya Sen Anlat Karadeniz’in Eyşan’ı Gözde Kansu’dan geri dönüş kararı!

Sen Anlat Karadeniz’in Eyşan’ı Gözde Kansu’dan geri dönüş kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Gözde Kansu veda etti, şimdi dizi zamanı! Kuaförüm Sensin yarışması ilk olarak Özge Borak’ın sunuculuğunda başladı. Show TV’de yayınlanan program daha sonra Gözde Kansu’ya emanet edildi. Ünlü oyuncu da uzunca bir süre programın sunuculuğunu üstlendi. Geçtiğimiz aylarda Bülent Ersoy ve Işıl Reçber’in jüri üyesi olarak programa katılmasının ardından bir ayrılık geldi.

Gözde Kansu, asıl işi olan oyunculuğa dönüş yapmak amacıyla programdan ayrıldı. Instagram hesabından 7 Ağustos Cuma günü son kez çıktığı programdan fotoğraf paylaşarak veda eden oyuncu, “Son günümden. Duygu seliyim şu an. Veda ve teşekkürlerimi yazacağım daha” notuyla ayrılığını duyurdu.

Sen Anlat Karadeniz'in Eyşan'ı Gözde Kansu'dan geri dönüş kararı! 8

Hem tiyatro sahnelerini hem de dizi setlerini özleyen oyuncu, yeni dönemde farklı projelerle hayranlarının karşısına çıkmayı hedefliyor.

En son Sen Anlat Karadeniz dizisinde Eyşan karakterini canlandıran Gözde Kansu, İçerde dizisinde Yeşim, Medcezir’de Olcay ve Hanımın Çiftliği’nde de Seher gibi unutulmaz rollerde yer aldı.

Sen Anlat Karadeniz'in Eyşan'ı Gözde Kansu'dan geri dönüş kararı! 9

Kansu, oyunculuğa dönmek için programa veda etti ve şöyle konuştu: “İşimi çok özledim. Tiyatro ve dizi setlerine geri dönmek istiyorum.”