Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in Genco’su Uğur Çavuşoğlu teklifi kabul etmekte zorlanmış!

Sen Anlat Karadeniz’in Genco’su Uğur Çavuşoğlu teklifi kabul etmekte zorlanmış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz aylarında TRT1 ekranlarında yayınlanan Ege’nin Hamsisi dizisinde rol alan Uğur Çavuşoğlu, önceki hafta Sen Anlat Karadeniz dizisine Genco Tamar karakteriyle dahil olmuştu.

Dizinin yeni kötüsü olan Genco, Mustafa’nın teknesinin batırılmasını sağlamış ve iki kişinin ölümüne sebep olmuştu. Sinan Tuzcu’nun canlandırdığı Mustafa ise kurtulmuştu.

Dizi TV’nin sorularını yanıtlayan Uğur Çavuşoğlu, “Birbirini tanıyan insanlar. Uzun süre çalışmış olan insanlar çok daha iyi iletişim kurarlar doğal olarak. Siz yabancısınız bu ekibe, bu yapıya entegre olmanız gerekiyor. Biraz zaman aldı bu. Ama artık onlardan birisi oldum. Çok güzel çalışıyoruz. En güzel çalışmalarımdan birisi oluyor. Daha da yükselerek artacaktır. Öyle gözlemliyorum, öyle olacak” diye konuştu.

Karakterle ilgili 3-4 sayfalık metinler geldiğini ve karakterle ilgili diyalogların da geldiğini ifade eden Uğur Çavuşoğlu, “Biraz önce bir durdum. Biraz kararsız kaldım, ne yapsam diye. Fakat sonra benim için Osman Sınav’dan böyle bir davetiyenin gelmesi önemli oldu. Önemli bir seyirci kitlesi olan bir dizi olduğunu da bildiğim için katılmak istedim. İlginç geldi karakter” dedi.

Sen Anlat Karadeniz'in Genco'su Uğur Çavuşoğlu teklifi kabul etmekte zorlanmış! 7

Kötü adamı oynama konusunda öncesinde de bir düşüncesi olduğu anlatan Çavuşoğlu, “Kalbim temizmiş böyle bir şey gelmiş oldu. Fakat çok sivri bir karakter” şeklinde konuştu.

Vedat karakteri ile ilgili bir soruya da yanıt veren Uğur Çavuşoğlu, “Vadat da bayağı kötüymüş. Genco, biraz daha sivri ve sert bir karakter galiba” demekle yetindi.