Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in oyuncusu aniden diziden yok oldu!

Sen Anlat Karadeniz’in oyuncusu aniden diziden yok oldu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisi, dün akşam 20. bölümüyle ekrana geldi.

Dizide Vedat’ın kuzeni Eyşan’ı oynayan Gözde Kansu’nun bu bölüm olmaması dikkatleri çekti.

19. bölümde Eyşan’ın, Vedat’ın yaptıklarına dayanamayıp onu uyarması, Ceylan’ı da alıp gitmek istemesi, artık Nefes’in peşini bırakması ile ilgili sözleri öne çıkmıştı.

Eyşan bununla da kalmamış, Nefes’e gidip, “Yiğit’i ve Tahir’i alıp git buradan, başka çaren yok” diyerek onu uyarmaya çalışmıştı.

Nefes’in “Vedat’ın tek kurbanı sensin” sözleri, ruhunda derin yaralar açan geçmişine götürdü onu. Eyşan’ın çocukluğunda Vedat’ın babası olan amcası tarafından uzun süre tacize uğradığı ortaya çıktı.

Eyşan’ı dizinin başından beri sevmeyenler, onun yaşadıklarını izleyince büyük üzüntü duydu.

Sen Anlat Karadeniz'in oyuncusu aniden diziden yok oldu! 7

Ancak bu bölüm, Eyşan’ın ortalıkta olmaması şaşkınlık yarattı.

Geçtiğimiz hafta çıkan bir haberde, Eyşan’ı oynayan Gözde Kansu’nun rahatsızlığı nedeniyle bu bölümde olmayacağı haberleri gündeme gelmişti ancak Kansu’nun adının jenerikten de çıkarılmış olması dikkat çekti.

Sosyal medyada “Eyşan nerede? Aniden kayboldu! Ne oldu ona? Hikayesinin bile tam öğrenemeden gitti” şeklinde yorumlar yapılmakta.

Gelecek hafta sezon finali yapacak olan dizide Gözde Kansu’nun olup olmayacağını henüz bilmiyoruz ancak bu ani gidiş, izleyenleri de çok şaşırttı.

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Vedat’ın yaptığı her şeyin şahidi olan iki kişi vardı. Necip, 20. bölümde Mustafa ile işbirliği yaptığını öğrenen Vedat tarafından öldürüldü.

Eyşan’a ne olduğunu ise bu bölümde öğrenemedik. Şimdi en büyük korku, Vedat’ın onu da öldürmüş olması! Durum böyleyse hem Eyşan’a çok yazık olacak hem de Vedat’ın sırları onlarla birlikte gitmiş olacak!

İşte Eyşan’ın Vedat’la yaptığı dikkat çeken konuşma:

İşte Eyşan’ın yürek burkan o anları: