Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in Vedat’ı Mehmet Ali Nuroğlu, yeni diziyle ekrana dönüyor! Bu kez bambaşka…

Sen Anlat Karadeniz’in Vedat’ı Mehmet Ali Nuroğlu, yeni diziyle ekrana dönüyor! Bu kez bambaşka…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – atv ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde oynadığı psikopat Vedat karakteriyle iki sezon boyunca izleyicinin sinirlerini zıplatan Mehmet Ali Nuroğlu, başarılı oyunculuğuyla hala akıllarda.

O gittikten sonra Sen Anlat Karadeniz dizisinin izleyenleri hala onu ansa da Nuroğlu, çoktan yeni projesine başladı bile!

Ünlü oyuncu, Vedat karakteri ile ekrana öyle bir damgasını vurdu ki yeni dizisi de büyük bir merakla beklenmekteydi.

Mehmet Ali Nuroğlu, bu kez Güvercin isimli diziyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Başarılı oyuncu, ilk olarak Çemberimde Gül Oya İsimli diziyle ekrana gelmişti. Sonrasında pek çok dizi ve sinema filminde rol alsa da ekrandaki en vurucu rollerinden biri Vedat olmuştu.

Sen Anlat Karadeniz'in Vedat'ı Mehmet Ali Nuroğlu, yeni diziyle ekrana dönüyor! Bu kez bambaşka... 7

(Çemberimde Gül Oya)

İzleyicinin aklında hala Vedat olarak kalan Nuroğlu, bu kez bambaşka bir karakterle gelecek.

Çekimlerinin 13 Ekim’de başlaması planlanan Star TV’nin Güvercin isimli iddialı dizisinde başrolde oynayacak.

tv100’den Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre Kenan isimli bir karakteri oynayacak olan Nuroğlu’na, Menderes Samancılar, Nursel Köse, Eslem Akar, Toprak Sağlam, Devrim Saltoğlu ve Genco Özak gibi isimler eşlik edecek.

Altan Dönmez’in yönetmenliğini yaptığı dizideki rolü ise merakla bekleniyor. Mehmet Ali Nuroğlu’nun, Vedat’tan sonra izleyiciye ters köşe yapacak bambaşka bir karakterle ekrana gelmesi bekleniyor.