Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in yeni sezonu bomba gibi geliyor, işte yeni tüyolar!

Sen Anlat Karadeniz’in yeni sezonu bomba gibi geliyor, işte yeni tüyolar!

tarafından ker_def
Sen Anlat Karadeniz dizisinde hiç tahmin etmediğiniz olaylar yaşanacak!

atv ekranlarında ilk sezonuyla olay yaratan, reyting rekorları kıran, Diriliş Ertuğrul gibi bir efsaneyi bile zirveden indirmeyi başaran Sen Anlat Karadeniz, yeni sezonda da fırtına gibi esecek.

Dizinin yeni sezonunda önemli değişiklikler olacağıyla ilgili bilgiler gelmekteydi. Şimdi ise bu tüyolar ilk ağızdan yani yapımcı Osman Sınav’dan geldi.

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu’nun köşesinde paylaştığı detaylara bakılınca Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni sezonda çok daha heyecanlı olacağı ortaya çıkıyor.

Peki yeni olarak neler var?

25 Temmuz tarihinde ikinci sezon çekimleri başlayacak ve yeni sezonda yeni oyuncular, yeni karakterler diziye katılacak.

Dizinin senaristleri Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Yılmaz da artık yok. Yeni senarist olarak Erkan Birgören seçildi.

Sen Anlat Karadeniz'in yeni sezonu bomba gibi geliyor, işte yeni tüyolar! 7

SEN ANLAT KARADENİZ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Radikal sayılacak değişiklikler yapan Osman Sınav, yönetmen ekibinde de değişiklik yaptı. Oğlu Yusuf Osman Sınav ve Emre Kabakuşak ile birlikte diziyi çeken Osman Sınav, Kabakuşak’ı da ekipten çıkarttı. Yerine gelen isim ise yılların usta yönetmeni Veli Çelik oldu.

Ali Eyüboğlu, tüyolar verdiği yazısında Osman Sınav’ın ne kadar farklı bir yapımcı olduğunu şu sözlerle anlatmıştı:

“Geçen sezona damgasını vuran ‘Sen Anlat Karadeniz’in yeni çekimleri,
25 Temmuz’da başlayacak.Birinci bölümü izleyip beğenmeyince, 750 bin TL’yi çöpe atan ve üç oyuncuyla yollarını ayırıp, ekibe üç yeni isim dahil eden Osman Sınav, ‘Sen Anlat Karadeniz’in ikinci sezonu için de radikal değişiklikler yaptı.”