Ana sayfa Dizi İzle Sen benim hayallerimi nefessiz bırakmadın ya… – Sen Anlat Karadeniz 29. Bölüm

Sen benim hayallerimi nefessiz bırakmadın ya… – Sen Anlat Karadeniz 29. Bölüm

tarafından ker_def

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 29. yeni bölümü 7 Kasım Çarşamba akşamı atv ekranında izleyicilerle buluştu. Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü etkileyici sahnelerle izleyicilerin karşısına çıktı. Dizinin youtube resmi hesabından 29. bölümden önemli sahneler yayınlandı.

Videodan 29. bölümde başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Peki 29. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar:

“Seni çok seviyorum Deli Tahir!”

Yiğit’i kurtaran Tahir baba olma sevincini yaşıyor. Ne pahasına olursa olsun Yiğit’i geri vermemeye kararlı olan Tahir, bunun için her şeyi yapmaya hazır. Tahir gözünü karartmış olacakları beklerken, Vedat’ın harekete geçmesine kim engel olacak? Saniye oğullarının başına bir şey geleceğinden endişelenirken kendi başındaki derdin farkında değildir. Saniye’nin karşısına çıkan Fikret, onu geçmişten gelen büyük günahıyla yüzleştiriyor. Saniye’nin büyük sırrı ne? Tahir ve Nefes Vedat’tan korkmadan yaşamaya kararlıdır. Onlar hiç tatmadıkları mutlulukları yaşayıp, aile olmanın tadını çıkarırken, Vedat hain planlarını gerçekleştirmek üzeredir. Vedat’ın Nefes’e dair elindeki büyük koz ne?

Yapım – Sinegraf
Yapımcı – Osman Sınav
Yönetmen – Veli Çelik / Yusuf Ömer Sınav
Senaryo – Erkan Birgören
Oyuncular – Ulaş Tuna Astepe(Tahir), İrem Helvacıoğlu(Nefes), Mehmet Ali Nuroğlu(Vedat), Sinan Tuzcu(Mustafa), Öykü Gürman(Asiye)