Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisi vites yükseltti, reytingler patlama yaptı!

Sen Çal Kapımı dizisi vites yükseltti, reytingler patlama yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ve Kerem Bürsin enerjisinin tutmasının ardından Sen Çal Kapımı dizisinin yayınlanan her bölümüne ilgi yüksek oluyor… Sosyal medyada da büyük bir izleyici kitlesi tarafından desteklenen dizinin fragmanları bile her hafta 15 milyonun üzerinde izlenme elde ediyor.

Çarşamba akşamlarını iple çeken dizinin hayranları ekran başında hem eğlenciyor hem de duygusal sahnelerde hüzünleniyor… Hikayesi eleştirilse de başrol oyuncularının enerjisi dizinin yüksek seyretmesi için oldukça yeterli…

Sen Çal Kapımı dizisi 16 Eylül Çarşamba akşamı da yine ekranda adeta fırtına gibi esti. Dizinin reyting sonuçları da mükemmel geldi… Yayınlanan diziler arasında en iyi reytingleri elde eden yapım olan Sen Çal Kapımı, tüm kategorilerde birincilik elde etti.

Fox TV de diziden son derece memnun. Dizinin 10. bölümü totalde 7,92, AB’de 7,68 ve ABC1’de 9,75 reyting alarak adeta ekrana damgasını vurdu.

Benim Adım Melek dizisi ise yükseliş sergilemeye başladı. İkinci sezona düşük reytinglerle başlayan dizinin önümüzdeki haftalarda da bir miktar daha yükselmesi bekleniyor.

İşte 16 Eylül Çarşamba gününün reytinglerde ilk 10 program listesi:

Sen Çal Kapımı dizisi vites yükseltti, reytingler patlama yaptı! 7