Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in ukalalık atışması!

Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in ukalalık atışması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisi 8 Temmuz Çarşamba günü ilk bölümü ile Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Hande Erçel ve Kerem Bürsin, dizinin başrolünde bulunuyor. İki ünlü isim hem uyumları hem de enerjileri ile tanıtım görüntüleriyle bile hayranlarını etkilemeyi başardı. Dizinin nasıl bir başlangıç yapacağı da merakla bekleniyor.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin, dizinin ilk bölümü öncesinde instagram’da hayranlarının sorularını yanıtladı. İkili, diziden önce tanışmadıklarını söyledi. 1,5 aydır birbirlerini tanıdıklarını belirten Kerem Bürsin, ilk buluşmalarında 1,5 kilo erik yediğini ve midesinin çok kötü olduğunu, o günü unutmadığını ifade etti.

Hande Erçel’e de Eda karakteri soruldu. Ünlü oyuncu, “Eda gerçekten istediği şeyi çok iyi biliyor. Ama önündeki engeller, hayatta ona yaşatılanlar, zorunda bırakılan şeyler başka yöne yönlendirmiş. Oda bunun inadına, öfkesiyle bir yolculuğa çıkıyor. Ama karşısına Serkan Bolat çıkıyor” diye konuştu.

Eda rolünü oynamaya doyamadığını belirten Hande Erçel, hayranlarının da izlemeye doyamayacaklarından emin konuştu.

“Hanginiz daha ukalasınız?” diye bir soru soruldu ve odadaki 1 kişi haricinde diğer 4 kişi Kerem Bürsin’in daha ukala olduğu yanıtını verdi. Kerem Bürsin bu duruma çok şaşırdı. Hande Erçel ise bir hayli mutlu oldu. Erçel, “Bu soruyu seçmesi hata. Sen bayağı daha ukalasın” diye konuştu.

Kerem Bürsin, kendisinin daha ukala olduğunu da kabul etti ve konu kapandı. Çekimlerde çok eğlendiklerini ifade eden iki ünlü oyuncu, birbirlerine esprilerle takıldı.

Kimin daha eğlenceli olduğu konusunda da odadakilerin çoğunluğu Hande Erçel’i gösterdi. Ancak ikili bu konuda anlaşamadı. Kerem Bürsin’in annesi de yayına katıldı. Bürsin, “Anne seni çok seviyorum” diye konuştu. Hande Erçel ise “Ben de sizi öpüyorum” diye konuştu.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.