Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde saç baş yolduran ego!

Sen Çal Kapımı dizisinde saç baş yolduran ego!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin Fox TV ekranında yeni bölümleri biraz hüzün dolu olacak… İlk 10 bölümü başarıyla geçen dizinin 11. yeni bölümü 23 Eylül Çarşamba günü izleyicilerle buluşacak. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerinde yer aldığı dizide hüzünlü sahneler sizleri bekliyor.

Eda ve Serkan karakterlerinin ayrılığı ve hüzünlü onları 11. bölümde izleyicileri de hüzünlendirecektir. Yayınlanan fragmanda Serkan, Eda’ya sevdiğini söyleyemiyor, izleyiciler yine saç baş yolduruyor. Serkan karakterinin sevdiği karşısındaki ruhsuzluğu saç baş yolduruyor.

Egosunu bir türlü kırıp da aşkını itiraf edemeyen Serkan, bir süreliğine de olsa Eda’yı kaybedecek gibi duruyor. İki aşığı birbirlerinden uzaklaştıran bu gurur nerede kırılacak, ilk kim hamle yapacak merakla bekleniyor. Eda’nın Selin’e gidip “Serkan seni seviyor ama söyleyemiyor” demesi de izleyicileri fena halde irite etti.

Sen Çal Kapımı dizisinin 11. bölümünden 1. fragman yayınlandı ve 12 saat içinde 1,5 milyona yakın izlenme elde edildi. Yüksek reytingleri ile dikkat çeken, sosyal medyada da güçlü bir desteği bulunan Sen Çal Kapımı dizisinde yeni bölüm de büyük bir heyecanla bekleniyor.

İşte Sen Çal Kapımı 11. bölüm 1. fragmanı: