Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisinin asıl farkı kadın erkek ilişkilerinde

Sen Çal Kapımı dizisinin asıl farkı kadın erkek ilişkilerinde

tarafından ker_def

Akasya Durağı dizisinde canlandırdığı Zeyno karakteri ile gönülleri kazanan Sitare Akbaş, en çok da bu performansı ile akıllarda kalıcı oldu. Dila Hanım dizisinde Yasemin’e de hayat veren oyuncu, şimdilerde ise Sen Çal Kapımı dizisinde Figen Yıldırım olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Akasya Durağı’ndaki Zeyno’dan Sen Çal Kapımı’daki Figen’e büyük bir değişim geçiren ünlü oyuncu, hayranlarını da bir hayli şaşırtmıştı. Posta gazetesine açıklamalarda bulunan oyuncu, pandemi süreci sonrasında yapılan işlerin daha yaratıcı olmasına dikkat çekti.

Ünlü oyuncu, “Her şeyden önce kendimden biliyorum. Ben de senaryo ve şarkı sözü yazıyorum. Karantina sürecindeyken daha üretken olduğumu hissediyordum. Belki gerçekten geniş zamanımızın olması, bir şeylere daha iyi konsantre olmamızla ilgili olabilir” diye konuştu.

Sen Çal Kapımı dizisinin komedi öğelerinin fazla olmasının bir fark yarattığına dikkat çeken oyuncu, karamsar bir dönemden geçerken bu tür sahnelerin izleyicilere iyi geldiği düşüncesinde.

Sitare Akbaş, bu konuda şu sözleriyle dikkatleri fazlasıyla çekti:”Komedi ögelerimiz çok fazla. Karamsar bir dönemden geçtiğimiz için, buna daha çok ihtiyacımız vardı sanırım. Ama asıl farkı bence kadın-erkek ilişkisine dair… Kadına, kadını baskılayan bir yerden değil de aksine, kadını daha güçlü gösteren bir yerden bakmasıyla fark yaratıyor. Genel olarak yapılan işlere baktığımızda daha ataerkil fikrin baskın olduğunu görüyoruz…

Çoğunlukla kadının ezildiği ve projenin neredeyse tüm gücünü oradan almaya çalıştığı hikayeler izliyorduk… Bizim hikayemizde kadın çok güçlü ve bunu izleyici de çok sevdi. Bırakın oynamayı, seyirci gözüyle ekranda böyle bir şey izlemekten başlı başına çok keyif alıyorum.”